MINDEN MI SZEM-SZÁJNAK INGERE A SIRHÁN
Bocuse d'Or alapanyag sorsolás és piacozás, digitális műhely, a Gasztroakadémia bemutatója és még sok más érdekes program a Sirha METRO-standján!
TovábbBocuse d'Or alapanyag sorsolás és piacozás, digitális műhely, a Gasztroakadémia bemutatója és még sok más érdekes program a Sirha METRO-standján!
TovábbA sütés nélküli sajttorta hamar elkészül és ellenállhatatlanul finom! A karácsonyi asztalon a helye. Íme Fruzsi jól bevált receptje!
TovábbFinom fűszeres-vaníliás répatorta muffinokat készíthetünk most Fruzsival gyorsan és egyszerűen. Mérni sem kell, csészés recept!
TovábbFruzsi Portugáliában járt, ahogy egy ínyencnek kell, mindent végigkóstolt és most megosztja velünk ízélményeit.
TovábbGasztrobloggerünk ezúttal egy hagyományostól eltérő fűszerezésű, pikáns sütőtök krémlevessel készült.
TovábbFruzsi megkívánta a főnöke ebédjét, ezért gyorsan összedobott egy ízletes Cézár salit vacsorára, a receptet és a fotót pedig gyorsan megosztotta velünk!
TovábbA cím nem túlzó: a specialty kávén belül is a legmagasabb kategóriát kóstolhatjuk hamarosan a Corvin sétánytól pár lépésre. Ha kávérajongó vagy kattins a cikkre, érdemes!
TovábbGasztrobloggerünk Fruzsi ezúttal egy olasz konyha által inspirált de valójában fúziós tésztaétellel ismertet meg bennünket. Nagyon finom...
TovábbA hétvégét még jobban feldobhatjuk ezzel a sajtos finomsággal, amit Fruzsi találóan tévérágcsának nevezett el.
TovábbAlmás pite receptet oszt meg velünk gasztrobloggerünk, méghozzá nem is akármilyet: igazi házit, az édesanyjáét!
Tovább