Post Image

VILÁGELSŐK A NU SKIN OTTHONI SZÉPSÉGÁPOLÁSI ESZKÖZEI

Rúzs & Más / 2019-07-17

Mi már tapasztalatból tudjuk, amit most szakértők is megerősítettek 🙂 és ezúton is gratulálunk a Nu Skin-nek! Az Euromonitor International Ltd., amely minden évben a bőrápolási ipar legátfogóbb piackutatását végzi, a világ 1. számú otthoni szépségápolási eszközrendszer márkájának titulálta a Nu Skint 2017-ben és 2018-ban.

„A Nu Skin olyan eszközrendszerek által szerezte meg magának az első helyet a szélsebesen növekvő otthoni szépségápolási eszközök piacán, amelyek hatékony szérumokat és krémeket kombinálnak különböző szépségápolási eszközökkel” – mondta Pál Kata, a Nu Skin Eastern Europe értékesítési alelnöke.

A vállalat innovatív szépségápolási eszközei – mint pl. az ageLOC Galvanic Spa® System II, a Galvanic Body Spa, ageLOC Me®, a LumiSpa® és a LumiSpa Accent
– a bőr különböző problémáira kínálnak megoldást.

„A klinikailag bizonyított készítmények és a szabadalmazott technológia kombinációja olyan gyakori bőrproblémákat vesz kezelésbe, mint pl. a tisztítás, a feszesítés, a hidratálás, az akné és a ráncok” – tette hozzá Pál Kata.

A család legújabb tagjából, az ageLOC LumiSpa® arctisztító eszközből 18 hónap alatt több mint kétmillió darab kelt el, amely egy újabb mérföldkő a termék életében. Az Euromonitor besorolása mellett az ageLOC LumiSpa® számos terméknek és innovációnak járó elismerésben részesült, beleértve a Global Pure Beauty Awards-ot, a Cosmo Reader’s Choice Award-ot, a Glamour magazin Glammies-t, a The Techies-t, az A’ Design Awards-ot és a Spark Design Awards-ot.

Nu Skin ageLOC LumiSpa arctisztító és masszírozó készülék, rúzs és más

„A Nu Skin erősségeinek egyike éppen az, hogy meghallgatjuk globális vásárlóközönségünk véleményét, és olyan termékeket, illetve eszközöket fejlesztünk ki a számukra, amelyek egyszerűbbé teszik bőrápolási rutinjukatárulta el Pál Kata. – A szépségipar előrehaladtával és az otthoni szépségápolási eszközök egyre nagyobb térhódításával továbbra is az innovációra törekszünk ebben a dinamikus környezetben, és az a célunk, hogy spa minőségű kezeléseket tegyünk elérhetővé saját otthonunk kényelmében.”

Nu Skin, LumiSpa, AgeLoc, Accent, szemkörnyékápolás, cserélhető fej, masszázs, idealeyes, rúzs és más

További információkért látogass el a www.nuskin.com weboldalra!

nu skin, világelső, szépségápolási, eszközrendszer, eszköz, otthoni, ageloc me, galvanic spa, lumispa, accent, rúzs és más

VILÁGELSŐK A NU SKIN OTTHONI SZÉPSÉGÁPOLÁSI ESZKÖZEI
4.7 (94.12%) 34 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések