Post Image

ÚJ KETTŐS HATÁSÚ BŐRÁPOLÓ KÉSZÜLÉKET VEZET BE A NU SKIN!

Rúzs & Más / 2018-01-09

Aki már próbált ki valamilyen csúcskategóriás terméket a Nu Skin-től, megtapasztalhatta, hogy ez a márka bizony addiktív. A jót könnyű megszokni és azután az ember nem szeretne lemondani róla. A készülékeikre mindez legalább ennyire igaz: a Galvanic Spa hatékonyságával, az AgeLoc me praktikumával nyűgözött le.

Új arcápolási készülékének létrehozásánál a Nu Skin kutatóit ezúttal is az az irányelv vezérelte, hogy “a lehető legjobb eszközöket adják a kezünkbe ahhoz, hogy a  lehető legtöbbet hozzuk ki a bőrünkből”.
A nemzetközi sajtóbemutatón Londonban a Rúzs és Más képviseletében alkalmam nyílt megismerni az ageLOC LumiSpa névre keresztelt kettős hatású bőrápoló készüléket és egy rendkívüli hölgyet, Dr. Helen Knaggs-et, aki a Nu Skin kutatás-fejlesztés részlegének alelnöke.
“Az ageLOC LumiSpa első ránézésre egy arctisztító készülék, de valójában jóval több annál: a speciális szilikon kezelőfej szabadalmaztatott kétirányú mozgásával nemcsak alaposan tisztít és elősegíti az elhalt hámsejtek eltávolítását, de tökéletes frekvencián mozog ahhoz, hogy a sejtek regenerációs építő folyamatait serkentse. A bőrsejtekre gyakorolt “mikromasszázs” hozzájárul a fiatalos működésük fenntartásához, ezáltal a bőr fiatalságának megőrzéséhez! “ – mondta el az újdonságról Dr. Helen Knaggs.

Nu Skin ageLOC LumiSpa

Tapasztalatok
A bőr már az első használattól puhább, simább tapintású, két hét elteltével pedig ragyogóbbá, frissebbé, egyenletesebbé válik. Esetemben szemmel láthatóan csökkent a pórusok mérete és csökkent a bőrömön időnként jelentkező gyulladások előfordulása!
Az ergonómikus kialakítású, egyszerűen használható és tisztítható kis készülék teljesen vízálló, így tusolás közben is használhatjuk. Kétféle kialakítású szilikon fej közül választhatunk normál vagy zsíros tendenciájú bőrre. A LumiSpa hatását elősegítik a hozzá kínált arctisztítók, mivel a kezelőfej számára tökéletes érintkezést biztosítanak a bőrrel. A 3 féle ageLOC LumiSpa Activating Cleanser tisztító száraz, normál vagy vegyes illetve zsíros bőrtípusra elérhető.

Nu Skin ageLOC LumiSpa

Működése
Az arc megnedvesítése és az arctisztító felvitele után a bekapcsoló gomb megnyomását követően lassan simítsuk végig az arcbőrt a szilikon kezelőfejjel előre és hátra, könnyed mozdulatokkal. A 4 X 30 másodperces kezelési időtartamot rövid szünet szakítja meg, így az arcot 4 részre osztva (homlok/orcák/áll+szájkörnyék) alapos munkát végezhetünk! A túl erős nyomásra vagy túl gyors dörzsölő mozdulatokra a készülék leállással figyelmeztet ezzel biztosítva a hatékony ám gyengéd arcápolást.
A LumiSpa készülék január 25-től már Magyarországon is kapható a www.nuskin.com honlapon.

Nu Skin ageLOC LumiSpa

Nu Skin ageLOC LumiSpa

ÚJ KETTŐS HATÁSÚ BŐRÁPOLÓ KÉSZÜLÉKET VEZET BE A NU SKIN!
3.7 (74.18%) 110 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések