A SZEMÉLYRE SZABOTT BŐRÁPOLÁS ÉLMÉNYE

Rúzs & Más / 2016-09-01

Korábbi cikkemben már beszámoltam kedves Olvasóimnak a Nu Skin ageLOC me koncepciójáról, úgyhogy erről most csak röviden: egy automata krémadagoló berendezésről van szó, mely reggel és este (1-2 nap alatt “megtanulja” felkelésünk és lefekvésünk időpontját) villogással figyelmeztet bennünket a bőrápolás időszerűségére, és kiadagolja a szérum és krém patronok közül az éppen aktuálisat. A lényeg pedig épp ezekben a patronokban rejlik, ugyanis a bőrápolási rutin személyes igényeink alapján épül fel.

Nu Skin AgeLoc me okoskészülék patronokkal

Az ötféle arcápoló összeállítása pedig egy applikáció segítségével történik. Az ageLoc me app android operációs rendszerre és IPhone-ra egyaránt ingyenesen letölthető és beállítható magyar nyelvre.

Nu Skin AgeLoc me applikáció

Egy kérdéseken-válaszokon alapuló bőranalízis során az alkalmazás felméri bőrállapotunkat, bőrtípusunkat, preferenciáinkat és ezek alapján személyes bőrápolási termékvariációt állít össze, így:

[youtube id=”YIS03nQVehI”]

Több, mint 2000 variáció létezik, így biztosak lehetünk benne, hogy a számunkra legtökéletesebbet kapjuk – amennyiben őszintén feleltünk minden kérdésre. Az alkalmazás által kapott kódot kell csak elküldeni rendelés gyanánt és néhány napon belül megérkezik a saját bőrápoló szettünk, ilyen formában:

Nu Skin AgeLoc me szett

Ki ne szeretne egy ilyen dobozkát kapni??

Mivel okoskészülékünk jó időben értesít a rendelés szükségességéről, nem maradunk egy napot sem krémek nélkül! A Nu Skin AgeLoc me okos arcápolási rendszerének egyetlen veszélye van: nagyon könnyen rá lehet kapni! Az a komfort, amit a higiénikus, érintésmentes okos adagoló nyújt valamint a bőrünk igényeinek legmegfelelőbb krémek hatása függést okoz. A bőröm imádja a Nu Skin szérumokat és krémeket, szemmel láthatóan remek állapotban van – személyes tapasztalataim alapján csak ajánlani tudom őket és a praktikus applikációt, mely bőrünk mindenkori állapotához finomhangolja a bőrápolóinkat!

NuSkin AgeLoc me bőrápolási rendszer

Kapcsolódó bejegyzések