Gasztro-kávé ínyenc receptekkel
A Nespresso folyamatosan különleges és egyedülálló kávékölteményekkel lepi meg rajongóit.Legújabb limitált kiadású kávéőrleménye a Crealto. A Nespresso zöldkávé-szakértője, Alexis Rodriguez egy különleges kulináris technikából, az alacsony hőmérsékleten végzett, lassú pörkölésből nyert ihletet, az ötletet pedig a Michelin-csillagos mesterszakács, Mauro Colagreco valósította meg. a két szakember kreativitásának és a Nespresso pörkölési módszerének egyesítéséből született meg a Crealto telt, hosszan tartó íze. Az 1-10-ig terjedő skálán 8-as intenzitású, kizárólag mosott arabica szemekből összeállított Crealto egyedi karaktere a maga teljességében kibontakoztatja az őrlemény aromájának gazdagságát. Akár magában, akár tejes receptként elkészítve fogyasztjuk, hosszú pörkölési idejének köszönhetően ez a kávékeverék harmonikus és kivételesen hosszan fennmaradó ízjegyekkel lepi meg a kávéimádókat.
Tovább