Más
Szerző: Zsolesz /
/ 2016-04-04
A hosszú, hideg tél alatt szervezetünk kiéhezett a vitaminokra. Ráadásul a nehéz és hízlaló ételek - húsvéti sonka, kalács, édességek - következtében felkúszott kilók után vágyjuk a könnyen emészthető, egészséges tavaszi-nyári fogásokat. Ehhez szolgáltat kiváló, zsenge zöldségeket a Bonduelle, olyan újdonságokat, mint a Prémium Egész Gombafejek, a Gold Chili, azaz kukorica apró chilidarabkákkal, a Créatif sorozat minden várakozásunkat felülmúló zöldbab duettje vagy zsenge borsó és bébirépa duója. De kiváló köret a szintén új Kentucky szószos vagy Indiai szószos bab is. A Bonduelle séfje, Hargitai György az új, ízletes ízvariációkkal kísérletezett és alig néhány minőségi alapanyag felhasználásával finomabbnál-finomabb, egészséges és könnyű ételeket készített el. Az ízüket és állagukat legtökéletesebben megóvott Bonduelle zöldségeket a receptekkel együtt - ajánljuk olvasóink szíves figyelmébe:
Tovább