SZÉPSÉGKIRÁLYNŐ FŐZÖTT A LEGSZEBB EDÉNYEK BIRODALMÁBAN
Cserháti Tamara színes BerlingerHaus edények használata közben vezette be a mediterrán konyha rejtelmeibe a hazai influenszereket.
TovábbCserháti Tamara színes BerlingerHaus edények használata közben vezette be a mediterrán konyha rejtelmeibe a hazai influenszereket.
TovábbMesterséges Intelligencia forradalmasíthatja az energiaitalok világát – nemcsak a szerinte tökéletes receptúrát állította össze, hanem meg is kóstolta!
TovábbSomogyi Renáta, női fagylaltmester, a jövő évben Riminiben rendezendő fagylalt világbajnokságra készül!
TovábbA fúziós székely konyha remekbe szabott finomságait kóstolhatjuk meg az Andrássy úton, a Szék Étteremben. Gyere velem!
TovábbA Sophisto Pezsgőbár és Étterem hangulatos terasszal bővült, ahol a remek koktélok, osztriga vagy szarvasgombás mille feuille élményét a Bazilika látványa emeli.
TovábbTojásfehérjéből készült sajthelyettesítővel bővült a magyar ToTu márka választéka, melynek számos tejmentes tejterméke már jól ismert a fogyasztók körében.
Tovább100 féle csapolt sört kínál korlátlan kóstolással a VII.Indoor Sörfesztivál, amely február 24-25-én kerül megrendezésre. Bővebb információ cikkünkben!
TovábbFebruár végén MentesFeszt rendezvény az egészségtudatosság jegyében, Magyarország első Vegán bor- és sajthelyettesítő mustrájával!
TovábbJanuár 26-án 5. alkalommal rendezik meg a BorÉRT Borturisztikai konferenciát és BorÉRT BORTÚRÁT a városligeti Vajdahunyad várában.
TovábbMost, hogy vége a karácsonynak és az utolsó beiglit is magunkba tuszkoltuk, érdemes új lapot nyitni és egészségesebb recepteket is kipróbálni. Mi, magyarok híresen keveset fogyasztunk zöldségekből, pedig az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlása szerint a kiegyensúlyozott táplálkozás részeként napi közel fél kiló zöldséget és gyümölcsöt kellene enni. Az ötszáz termelőt tömörítő DélKerTÉSZ szakértői el is árulják hogyan lehet friss zöldségekből …
Tovább