CSALÓDÁS KIZÁRVA -A ZAZIE ÚJ, FÚZIÓS ELEMEKKEL GAZDAGÍTOTT ÉTLAPPAL VÁR
A Zazie Bisztró & Bar új, fúziós elemekkel bolondított nyári étlapjáért megéri nyakunkba venni a várost! Nézzétek csak!
TovábbA Zazie Bisztró & Bar új, fúziós elemekkel bolondított nyári étlapjáért megéri nyakunkba venni a várost! Nézzétek csak!
TovábbKülönleges kulináris élményekkel köszönti a nyarat a főváros nyüzsgő központjában a nyugalom oázisát megtestesítő szálloda étterme.
TovábbEgyedi hangulat, pazar kilátás, lenyűgöző koktélok, amelyek receptúrái egyedi, fenntartható koncepción alapulnak - ismerd meg a Liz&Chain-t!
TovábbÚj séf irányítja ezentúl a gasztronómia fellegvárának számító Aranykaviár étterem kiváló konyháját az ifjú kreatív tehetség, Molnár Bence személyében.
TovábbMálna mennyország és az újdonság: kürtős BEJGLIBON lesz a 4. Kürtőskalács Vigalom fő attrakciója! Hogy mi az? Cikkünkből kiderül!
TovábbA Pápai Hús 111 éves jubileumát egyedi, limitált kiadású sonkakülönlegességek bevezetésével ünnepli: megérkeztek a sonkarikumok!
TovábbNagy Gergő cukrászmester keze alatt kedvenc édességeink modern csavarral születtek újjá a Zazie Bistro & Bar konyhájában!
TovábbSokszor halljuk a médiában, hogy az állati eredetű táplálékok fogyasztása extrém módon hozzájárul Föld erőforrásainak kimerítéséhez. De mi az igazság?
TovábbA Mogyi Crasssh! roppanós bundázott mogyoró és napraforgómag nemcsak sör mellé finom rágcsálnivaló, de salátára, sőt tésztaételbe is kitűnőek!
TovábbMegérkeztek a Starbucks téli kávékülönlegességei, a Starbucks, ünnepi ízeiben a téli finomságokkal bekuckózós időszakot idézi meg.
Tovább