LEHET A KARÁCSONYI MENÜ IS VITAMINDÚS – TIPPEK EGÉSZSÉGES FOGÁSOKHOZ
A zöldségek kreatív felhasználásával igazán egyedi és emlékezetes fogásokkal lephetjük meg szeretteinket.
TovábbA zöldségek kreatív felhasználásával igazán egyedi és emlékezetes fogásokkal lephetjük meg szeretteinket.
TovábbSült cékla, sütőtök, kacsamáj és pisztácia – az őszi-téli szezon legnépszerűbb összetevői színesítik a Kozmo téli ételkínálatát.
TovábbNovember 8–10. között a csokoládé fővárosává lép elő Opatija, amelynek neve évek óta elválaszthatatlan a csokitól.
TovábbTisztelgés a múlt előtt, koccintás a jövőre: bemutatkozik a Zwack Unicum első luxuslikőrje, a több,mint 10 éven át érlelt Trezor XO.
TovábbTe egyből kidobod az élelmiszert, amint lejárt a minőségmegőrzési ideje? Nem kellene, ugyanis a fogyaszthatósági idő nem azonos ezzel!
TovábbNégy napig minden a sörről szól a Városligeti Műjégpályán - tízezreket várnak az ország sörbulijára, az OktoBeerFest-re.
TovábbA kürtőskalács litván testvére is bemutatkozik az idei Kürtőskalács Fesztiválon október 11 és 13 között a Fővárosi Állat- és Növénykertben.
TovábbA Vámház körúton ünnepelnek a mozgó éttermek október 5-6-án a 100. Food Truck Show alkalmával - ne maradj le róla!
TovábbA chocoMe bemutatja Atelier márkáját, az első bean to bar koncepciót, mely világszínvonalú csokoládék készítését eredményezi Budapesten.
TovábbOlasz csúcsgasztronómia, szuperprémium borok és habzók, valamint római hangulatot idéző bárkultúra a Balaton Wine&Gourmet fesztivál szombati napján.
Tovább