GASZTROBLOGGERÜNK, FRUZSI, MEGÍZLELTE PORTUGÁLIÁT
Fruzsi Portugáliában járt, ahogy egy ínyencnek kell, mindent végigkóstolt és most megosztja velünk ízélményeit.
TovábbFruzsi Portugáliában járt, ahogy egy ínyencnek kell, mindent végigkóstolt és most megosztja velünk ízélményeit.
TovábbGasztrobloggerünk ezúttal egy hagyományostól eltérő fűszerezésű, pikáns sütőtök krémlevessel készült.
TovábbFruzsi megkívánta a főnöke ebédjét, ezért gyorsan összedobott egy ízletes Cézár salit vacsorára, a receptet és a fotót pedig gyorsan megosztotta velünk!
TovábbA cím nem túlzó: a specialty kávén belül is a legmagasabb kategóriát kóstolhatjuk hamarosan a Corvin sétánytól pár lépésre. Ha kávérajongó vagy kattins a cikkre, érdemes!
TovábbGasztrobloggerünk Fruzsi ezúttal egy olasz konyha által inspirált de valójában fúziós tésztaétellel ismertet meg bennünket. Nagyon finom...
TovábbA hétvégét még jobban feldobhatjuk ezzel a sajtos finomsággal, amit Fruzsi találóan tévérágcsának nevezett el.
TovábbAlmás pite receptet oszt meg velünk gasztrobloggerünk, méghozzá nem is akármilyet: igazi házit, az édesanyjáét!
TovábbKészítsünk egy különleges, de egyszerű fogást Fruzsival ezen a hétvégén is, ezúttal mediterrán ízvilággal.
TovábbSzeptember 12-től 7 étteremmel megnyitott az új Food Loft az ÁRKÁD-ban. Ráadásul a Kölyökpark is újjászületett.
TovábbBiztosan nem vagyok vele egyedül: nagyon szeretem a zsírjában sült májat, mégis ritkán jut eszembe elkészíteni. Fruzsi most eszünkbe juttatja!
Tovább