Post Image

ÉDESANYÁNK A LEGJOBBAT ÉRDEMLI – CSOKOLÁDÉBÓL IS!

Rúzs & Más / 2020-04-24

Gondolkodtál már azon, mi lenne a legjobb ajándék édesanyádnak? Az idei Anyák Napja sajnos sokak számára nem lesz könnyű, mert nem ölelhetjük meg az anyukánkat és nem tölthetjük vele ezt a szép ünnepnapot. Ám egy meglepetéssel mégiscsak szebbé tehetjük édesanyánk napját! A chocoMe jóvoltából bársonyos csokoládé különlegességekkel ajándékozhatjuk meg az édesanyánkat: lakjon az ország bármely pontján, a chocoMe eljuttatja hozzá csomagban a mesés csokoládékat, ha április 29.-ig (14 óráig bezárólag) leadjuk a megrendelést itt: https://store.chocome.hu

A csokoládé tényleg boldogít – boldogsághormonokat szabadít fel a szervezetben – ezért szeretjük annyira. Az, akit a legjobban szeretünk, ebből is a legjobbat érdemli! A minőségi alapanyagokból készült, díjnyertes exkluzív, különleges ízvilágú drazsék, töltött csokoládék, csokoládéba mártott gyümölcsök, a roppanós, fagyasztva-szárított bogyós gyümölcsökkel és magvakkal megszórt táblás csokoládék, vagy a békebeli csokoládé manufaktúrák ízeit idéző étcsokoládéba mártott gyümölcs zselék vagy a tonkababos forró csoki biztosan mosolyt csalnak a megajándékozott arcára. Ezek az álomcsokoládék a legtöbb nemzetközi díjjal elismert termékek a hazai gyártók készítményei közül .
A chocoMe kínálatában szereplő számos ízvariáció mindegyike megérne egy ódát – gyakorlatilag lehetetlen mellényúlni. Személyes kedvenceink a következők:

4. típusú csokoládé

Chocome újdonság, rafinée, petit21, voile, ruby, rózsaszín, csokoládé, rúzs és más

A Raffinée család tagja, a Ruby kakaóbabból készített csokoládéval bevont szicíliai mandula, nem csak ellenállhatatlanul finom, de csokoládéalapja is rendhagyó: ez a világ 4. csokoládétípusaként emlegetett Ruby, amely különleges gyártási eljárásnak köszönheti egyedülálló, rubinvörös színét és ínycsiklandó ízét, amely mentes bármilyen színezéktől vagy aromától. A mennyei gyümölcsösséget a manufaktúra egy csipet liofilizált málna és eper hozzáadásával fokozza.

Ellentétek vonzásában

Karakteres csokoládéíz és behízelgő mangó aroma: a Voilé Mangó bűvös alapeleme az aszalt gyümölcs, mely egyenesen Thaiföldről érkezik és különleges kezelésének, a mangó juice-ban áztatásának köszönhetően kivételesen kellemes textúrával rendelkezik, így válik tökéletes párjává az intenzív kakaós ízjegyekkel rendelkező, francia 70%-os kakaótartalmú étcsokoládénak.

Ha biztosra szeretnél menni…

chocome, raffinee, drazsé, díjnyertes, csokoládé, minőségi, manufaktúra, hazai, exkluzív, különleges, anyák napja, drazsé, rúzs és más

…válassz válogatást, így egyszerre 4 különleges ízélménnyel gazdagodhat a megajándékozott! Az összesen 9 (!) nemzetközi díjjal kitüntetett Raffinée 4 exkluzív válogatásban tejcsokoládéval és etióp Harrar kávéval bevont Piemonte-i mogyoró, szőkecsokoládéval bevont makadámdió, fehércsokoládéba öltöztetett liofilizált feketeribizli és rózsaszín ruby csokoládéba burkolt szicílai mundula mesternégyese szerepel. Ha egyetlen szóval kellene leírnom, azt mondanám: mennyei!

Ezen a linken lehet rendelni: https://store.chocome.hu

Kapcsolódó bejegyzések