HAMAROSAN MEGKÓSTOLHATOD A VILÁG LEGJOBB KÁVÉJÁT
A cím nem túlzó: a specialty kávén belül is a legmagasabb kategóriát kóstolhatjuk hamarosan a Corvin sétánytól pár lépésre. Ha kávérajongó vagy kattins a cikkre, érdemes!
TovábbA cím nem túlzó: a specialty kávén belül is a legmagasabb kategóriát kóstolhatjuk hamarosan a Corvin sétánytól pár lépésre. Ha kávérajongó vagy kattins a cikkre, érdemes!
TovábbGasztrobloggerünk Fruzsi ezúttal egy olasz konyha által inspirált de valójában fúziós tésztaétellel ismertet meg bennünket. Nagyon finom...
TovábbA hétvégét még jobban feldobhatjuk ezzel a sajtos finomsággal, amit Fruzsi találóan tévérágcsának nevezett el.
TovábbAlmás pite receptet oszt meg velünk gasztrobloggerünk, méghozzá nem is akármilyet: igazi házit, az édesanyjáét!
TovábbKészítsünk egy különleges, de egyszerű fogást Fruzsival ezen a hétvégén is, ezúttal mediterrán ízvilággal.
TovábbSzeptember 12-től 7 étteremmel megnyitott az új Food Loft az ÁRKÁD-ban. Ráadásul a Kölyökpark is újjászületett.
TovábbBiztosan nem vagyok vele egyedül: nagyon szeretem a zsírjában sült májat, mégis ritkán jut eszembe elkészíteni. Fruzsi most eszünkbe juttatja!
TovábbBár bonyolultnak tűnhet a recept, de Fruzsi szerint nem ördöngösség és feltétlenül megéri a rászánt időt! Íme a habkönnyű csokitorta:
TovábbMire begépeltem Fruzsi anyukájától eltanult szilvás pite receptjét, sürgősen kerítenem kellett valamilyen finomságot... Jó sütést, jó étvágyat kívánok!
TovábbRopogtatni jó, de nem mindegy, hogy mit! Válasszunk okosan, finomat és egészségeset: az új Biopont puffasztott rágcsik között mindenki talál kedvencet!
Tovább