Post Image

KIPRÓBÁLTAM: PLASMA G KEZELÉS

Rúzs & Más / 2019-12-19

Amikor a Dita kozmetika (Gigi referenciaszalon) vezető kozmetikusa felajánlotta, hogy kipróbálhatom a különleges Plasma G kezelésüket, nem mondtam egyből igent. Ugyanis élénken élt még az emlékezetemben egy hasonló nevű, Jetplazma kezelés, amelyik után úgy festettem, mint egy horrorfilm főszereplője. Aztán kiderült, hogy csak a név hasonló, a két kezelésnek sok köze nincs egymáshoz. A Plasma G lágy plazmája nem okoz sebeket a bőrön, épp ellenkezőleg: fájdalommentesen csökkenti a gyulladásokat, nyugtatja a bőrt és még egy egész sor pozitív hatást fejt ki. Azért kicsit félve ültem be Tatár Piroska kozmetikus mester székébe, de egy perc múlva már “biztonságban” éreztem magam. A bőrre felvitt gél még jobban megszelidítette a mikrovillámokat. Aki régebb óta fiatal, még biztosan emlékszik a régi, arctisztítással járó kozmetikai kezelések kötelező záróakkordjára, a Vio-ra, amely pattogó elektromos kisülésekkel fertőtlenítette le a bőrt. A Plasma G plasma funkciója ehhez kicsit hasonlít, de szerencsére a plazmakisülések okozta mikrovillámok nem csípnek, mint anno a Vio. Több előnye is van ennek a kezelésnek: gyors (bármikor beiktatható illetve kiegészíthető vele más kezelés is), teljesen higiénikus, hiszen a kezelőfej nem ér a bőrhöz, nem jár kellemetlenséggel, nem okoz allergiát és hát a végeredmény: magáért beszél.

plasma g, plasma-g, gigi, dita, dita szalon, arckezelés, plazma, kezelés, gyulladáscsökkentő, ránctalanító, gépi, kozmetika, rúzs és más

De hogy is működik ez a különleges kezelő funkció?

Az anyagok plazma állapota a negyedik halmazállapot (a szilárd, folyékony és gázállapot mellett), ami ionizált gáz. A plazmakisülés létrehozása magas feszültség (5-7 kV) és kis áramerősség segítségével történik. A keletkező mikrovillámok több mint 200 kémiai reakciót indítanak el! Ugye milyen érdekes?

A plazmakisülés:

– inaktiválja a vírusokat, baktériumokat és gombákat
– aktiválja az immunrendszert
– serkenti az új kollagénrostok képződését
– élénkíti a vérkeringést
– erősíti az érfalakat, javítja a rugalmassáot
– gyulladáscsökkentő
– csökkenti az allergiás reakciókat
– regenerálja a hegeket
– akné és kamaszkori bőrproblémák ellen kiváló

A felsoroltak miatt a Plasma G kezelést érzékeny, rosaceás, allergiás bőrökre is gyógyír a ránctalanító, bőrregeneráló hatás mellett.
A kezelés idején éppen egy kicsi de makacs bőrgyulladással küszködtem az orrom körül – erről most már szerencsére múltidőben beszélhetek a plazmának köszönhetően. A bőröm egyenletes színű és friss lett, a szenzációs Gigi Cosmetics Nutripeptid Second Skin maszknak köszönhetően pedig, amit a Plasma G mellé kaptam, telt és feszes. Tehát elmondhatom, hogy már egyetlen, rövid kezelés is látványos hatást eredményezett, kúrában a hatékonyságához nem fér kétség. Ajánlom mindenkinek kipróbálni!

És akkor jöjjön a hab a tortán: a Plasma G készülék rendelkezik ránccsökkentő és bőrtónus- és bőrszerkezetjavító rádiófrekvenciás funkcióval valamint elektroporációs funkcióval is, amely 1200%-kal növeli a hatóanyagok felszívódását a hámban! Így a készülékkel komplex, személyre szabott kezelés végezhető. De ezt majd legközelebb tesztelem le!

 

 

Kapcsolódó bejegyzések