Post Image

AKTÍVSZENES MASZK ÉS RIZSPOROS SELYEMPEELING

Rúzs & Más / 2019-12-03

Két izgalmas újdonság is érkezett a GIGI-től: egy uniszex aktívszenes lehúzható maszk és egy rizsporalapú selyempeeling. Az egyik termék a 80-as éveket idézi, a másik az évezredes japán bőrápolási rituálét.

GIGI NUTRI-PEPTIDE “SECOND SKIN” MASZK (AKTÍVSZÉNNEL) – 11.150Ft – 75 ml

Gigi, rizspeeling , selyempeeling, rizspor, bőrradír, aktívszén, méregtelenítő, maszk, peel-off, lehúzható, arcmaszk, uniszex, rúzs és más, kiegészítő arcápolás

Az új generációs peel-off maszk ötvözi az aktív összetevőket és a rugalmas textúrát, hatékonyan frissíti és megújítja az arcbőrt. A Second Skin maszk uniszex, férfiak és nők is használhatják, akár otthon is azonnali és látványos hatás érhető el vele. A Second Skin maszk csatlakozik a Nutri-Peptide vonal innovatív, aktívtermékeihez.
A maszk feleleveníti az 1980-as években divatos, rugalmas, lehúzható maszkok trendjét, új korszerűbb hatóanyagokat használva. A tompa, fáradt, szmog-, stressz- és a napi smink által terhelt arcbőr kezelésére kiváló.

AKTÍVSZÉN: az aktívszén alkalmazása kozmetikumokban nagyon elterjedt, annak a tulajdonságának köszönhetően, hogy képes irritációmentes méregtelenítést végezni – gyorsan megtisztítja a városi életmód miatt felhalmozódó toxinoktól a bőrt. A szén abszorbeálja a mérgező vegyi anyagokat a bőrön, az eltömődött pórusokban, és behatol a sejtek táplálásáért felelős kapillárisokba. Bőrrel való érintkezéskor a szén előidéz egy természetes abszorbciós hatást, amely semlegesíti a toxinokat, eltávolítja a felesleges olajat, az elhalt hámsejteket és a felhalmozódott szennyeződéseket. A maszk rugalmas szerkezete elősegíti a méregtelenítést, a keringés ösztönzésével és a bőr megújulásának elősegítésével. A maszk lehúzása során eltávolítja az elhalt hámsejteket, tisztítja a pórusokat, üde, friss bőrképet biztosít.

LEGFONTOSABB ELŐNYÖK:
• Felszívja és eltávolítja a bőrön összegyűlt toxinokat.
• Elősegíti a bőr megújulási folyamatait.
• Minimálisra csökkenti a pórusokat, rugalmasságot, lágyságot biztosít.
• Eltávolítja az elhalt hámsejteket, egységes textúrát hoz létre.
• Finomítja és megszünteti a szárazság által okozott ráncokat.
• Friss, üde, élénk megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

Használata: Vékony, egységes rétegben, a szemkörnyék kihagyásával vigyük fel az előzőleg letisztított bőrre! 15- 20 percig, vagy amíg teljesen megszárad, hagyjuk fenn a maszkot! Száradás után óvatosan húzzuk le a maszkot a homlok felől lefelé haladva! A maszk maradványait langyos vízzel öblítsük le, és kenjük be arcbőrünket a bőrtípusunknak megfelelő hidratáló krémmel! Alkalmas férfiak és nők számára, minden bőrtípusra, otthoni ápolásra heti 1-3 alkalommal.

ESTER C RIZSPEELING – 5,950 Ft – 50 ml – 17.990Ft – 200 ml

Gigi, rizspeeling , selyempeeling, rizspor, bőrradír, aktívszén, méregtelenítő, maszk, peel-off, lehúzható, arcmaszk, uniszex, rúzs és más, kiegészítő arcápolás

Különleges poralapú selyempeeling, amely gyengéden és irritációmentesen távolítja el az elhalt hámsejteket. Világosítja és egyenletessé teszi a bőr tónusát. Egyedi fiatalító komplex, amely hatékonyan kisimítja a bőr szerkezetét. A fakó, elhalt szarusejtek eltávolítása után a bőr ragyogó, életteli lesz. Fő hatóanyagai: Zabpehely, Sodium Lauryl Szulfoacetát (SLSA), Rizs-selyem, 0,4% Szalicilsav, C-vitamin

Használata: Szórjunk kis mennyiségű púdert a tenyerünkbe, adagoljunk hozzá annyi vizet, hogy pépes legyen! A peelinggel 1-2 percig körkörös mozdulatokkal masszírozzuk át az arcbőrt, majd nedves szivaccsal töröljük le!

AKTÍVSZENES MASZK ÉS RIZSPOROS SELYEMPEELING
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések