Post Image

KIPRÓBÁLTAM AZ OTTHONI BŐRSZÉPÍTÉS CSÚCSKÉSZÜLÉKÉT

Rúzs & Más / 2019-02-11

Még csak három hete használom, de a bőröm látványos javulást mutat! Mélytisztítást végez, masszíroz, hidratál és feltölt: akár egy teljes kozmetikai kezelést kiválthatunk a fantasztikus ARTISTRY™ Dermasonic Ultrahangos bőrápoló készülékkel. A különleges eszköz hatféle üzemmóddal, 30 000 Hz-es ultrahangos rezgéssel és galvanikus Derma ion segítségével gyakorlatilag újjáéleszti a bőrt!

Miért jó az elektromosság a bőrnek?

Tudjuk, hogy a bőr védő filmrétege nemcsak a külső környezeti hatásoktól véd, de egyúttal meggátolja, hogy a víz és a tápanyagok a bőrön keresztül kijussanak a szervezetből. Elsősorban ez az oka annak, hogy a kozmetikai termékek összetevői a felvitel után nem képesek tökéletesen felszívódni a bőrbe, hanem csak a bőr felszínét járják át. Ahhoz például, hogy vizet juttassunk a bőrbe zsíros természetű hordozóanyagokra van szükség – vagy elektromosságra. A hatékony Derma Ion galvanikus stimulációnak és masszázsnak köszönhetően minden bőrápoló hatóanyag mélyebben bejut a bőrbe, ahol maximálisan ki tudják fejteni hatásukat.

Az ARTISTRY Ultrahangos bőrápoló készülékhez két levehető fej tartozik: Ultrahangos lapka és galvanikus Derma ion fej. A kétféle optimalizált ionáram és az ultrahangos rezgés mellett még 4 féle színű led fokozza a hatékonyságot.

Artistry Dermasonic ultrahangos bőrápoló készülék, artistry, rúzs és más

Szerelem első érintésre

Kozmetikusként volt bennem némi előítélet az otthoni arckezelő készülékkel szemben: mit tudhat egy ekkorka kis gép, a kozmetikában használatos profeszzionális gépekhez képest? Nem kicsit voltam meglepve, amikor először kipróbáltam! Elsőként az ultrahangos tisztításhoz volt szerencsém: a lapkát előzetesen megnedvesített bőrömön végighúzva csak úgy porzott a víz a levegőben! Erre a rezgésszintre nem számítottam! Annyira tiszta bőrt hagyott maga után, amire egyetlen arctisztító sem képes, nagyon jó érzés. Mint utólag megtudtam (szándékosan nem olvastam el előre a részletes leírást ), az ultrahangos lapka rezgései buboréksugár hatást hoznak létre. A buboréksugarak mélyen behatolnak a bőr pórusaiba és kitisztítják azokat a sminkmaradványoktól és egyéb szennyeződésektől, ahogyan a pattanásokat is. Sajnos az ultrahangos mélytisztítás, mivel nagyon alapos, csak hetente egyszer javasolt, pedig az érzés miatt szívesen használnám gyakrabban.

Szerencsére a másik üzemmódban minden nap kétszer is használható a Dermasonic! A galvanikus Derma ion stimulálja és masszírozza a bőrt, ezzel elősegíti a kozmetikumok hatékony bejutását. 

Artistry Dermasonic ultrahangos bőrápoló készülék, artistry, rúzs és más

A készülék ötféle galvanikus Derma ion üzemmóddal rendelkezik:

• A Bőrfeszesítő üzemmód feszesebbé teszi a bőrt.
• A Ránctalanító üzemmód csökkenti a ráncok megjelenését.
C-vitamin üzemmódban a C-vitamin aktív összetevői hatékonyan bejutnak a bőrbe.
• A Hidratáló üzemmód fokozza a bőr nedvességtartalmát.
• A Sugárzó üzemmód javítja a bőrtónust.

Mindegyik üzemmód más-más érzetet kelt! Mivel minden beállítás szemmel láthatóan felgyorsítja a szérum/arcápoló felszívódását felváltva használom őket, ennek megfelelően a bőrömet is változatosabban ápolom. A leggyakrabban mégis a bőrfeszesító üzemmódba kapcsolok, mivel így 45 felett a legsúlyosabb bőrproblémám a feszesség vesztés. A jó hír viszont, hogy a Dermasonic használatával már 3 hét alatt jobb lett a bőröm tartása, enyhült az orr-ajak barázdák mélysége és a szem alatti duzzanatok eltűntek. Néhány nap múlva elutazunk, de mivel egyetlen napra sem szeretnék lemondani az új, sokkal alaposabb bőrápolásról, s mivel épp elkezdtem a C-vitaminos intenzív kúrát, viszem magammal!

Artistry Dermasonic ultrahangos bőrápoló készülék, artistry, rúzs és más

A legjobb eredmény eléréséhez a készüléket az alábbi ARTISTRY termékekkel ajánlott használni:
Bőrtisztító üzemmód:
• 1. ARTISTRY HYDRA-V Frissítő tonik
• 2. ARTISTRY YOUTH XTEND Bőrlágyító arctej
Galvanikus Derma ion üzemmód:
• 3. Bőrfeszesítő üzemmód – ARTISTRY Intensive Skincare Ránctalanító bőrfeszesítő szérum
• 4. Ránctalanító üzemmód – ARTISTRY YOUTH XTEND Szérum koncentrátum
• 5. C-vitamin üzemmód – ARTISTRY C-vitaminos arcápoló (vadjamgyökér-kivonattal)
• 6. Hidratáló üzemmód – ARTISTRY HYDRA-V Tápláló szérum koncentrátum
• 7. Sugárzó üzemmód – ARTISTRY Intensive Skincare Haladó bőrszépítő szérum

Nézzétek meg a videót, amely bemutatja a használatát:

Az ARTISTRY™ Dermasonic Ultrahangos készülék ajánlott fogyasztói ára: 96.700 Ft, megvásárolható online ITT.

KIPRÓBÁLTAM AZ OTTHONI BŐRSZÉPÍTÉS CSÚCSKÉSZÜLÉKÉT
4.2 (84.44%) 9 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések