Post Image

A RÁNCTALANÍTÁS SZUPERSZTÁRJAI

Rúzs & Más / 2018-08-30

Az ARTISTRY bemutatja az Intensive Skincare Collection legújabb tagját, az Advanced Vitamin C + HA kezelést. Ez az innovatív termék alternatívát jelenthet mindazoknak, akik a költséges ráncfeltöltő kezelések helyett otthon is elvégezhető, ám hatékony megoldást keresnek. Az Advanced Vitamin C + HA kezelés klinikailag bizonyítottan, láthatóan csökkenti a mimikai ráncok megjelenését, és segít megelőzni a környezeti agresszorok által okozott ráncok későbbi kialakulását. A C vitamin és a hialuronsav kettős hatásával hozzájárul a bőr teltségének megőrzéséhez és egészségesebb, fiatalosabb megjelenést biztosít.

Az idő előrehaladtával arcunkon megjelennek a mimikai ráncok. Ezek a ráncok a legmélyebbek és a legnehezebben is kezelhetők, ezért az ARTISTRY kutatói olyan terméket fejlesztettek ki, mely a ráncokat okozó három fő faktort veszi célba. Arcmimikánk miatt az idő előrehaladtával csökken bőrünk természetes képessége a hialuronsav termelésére, emellett a légszennyezés és a napsugárzás is komoly károkat okoznak. Az Advanced Vitamin C + HA kezelés különleges kiszerelésének, valamint kimagasló C-vitamin és hialuronsav-tartalmának köszönhetően hatékony segítséget jelent a ráncok elleni küzdelemben. Az újdonság ajánlott mindenkinek, akár huszonéves kortól, aki szeretné megelőzni a mimikai ráncok kialakulását és gondoskodni a mindig fiatalos, életteli bőrről.

Artistry intenzív kezelés C-vitaminnal és hialuronsavval, rúzs és más

Az Artistry™ Advanced Vitamin C + HA kezelés főbb újdonságai:

C vitamin Komplex:

Az Artistry Advanced Vitamin C + HA kezelésben megtalálható C-vitamin komplex 100%-os tisztaságú C-vitamin port tartalmaz, melyet az exkluzív aktiváló kupak friss és stabil állapotban őriz a maximális hatás érdekében az első használatig. A C-vitamin rendkívül értékes forrásaként ismert acerola cseresznye a világ legnagyobb acerola cseresznyetermelő NUTRILITE farmjáról származik.

Az anti-aging sztárja, a C-vitamin nemcsak a ráncok megjelenését csökkenti, de kimagasló antioxidáns védelmet biztosít:
– Erősíti a bőr védelmi rendszerét, ezáltal rugalmasabbá és ellenállóbbá teszi az ismétlődő mimikai mozgásokkal szemben, amelyek a ráncok kialakulásához vezetnek.
– Segít megelőzni a mimikai ráncok későbbi kialakulását kimagasló antioxidáns tartalommal, mely hozzájárul a káros környezeti hatások és a szabadgyökök semlegesítéséhez.
– Kizárólag 100%-os tisztaságú C-vitamint tartalmaz, amely könnyen és gyorsan felszívódik a bőrben.

„A legtöbb C-vitamint tartalmazó bőrápoló termékbe a vitamin a gyártás során kerül be, majd hónapokat, akár éveket tölt a boltok polcain. Ezzel az a probléma, hogy a C-vitamin nem stabil: ha fény, hő vagy víz éri, oxidálódni kezd, és veszít hatékonyságából. Az Artistry Advanced Vitamin C + HA kezelés 100%-os tisztaságú C-vitamint tartalmaz, méghozzá egy innovatív aktiváló kupakban. Így a vásárlók csak akkor keverik össze a szérummal, ha már ténylegesen használják. Addig a C-vitamin teljesen zárt és érintetlen marad”– mondta el Jason Rothouse, az Artistry kutatója.

Kettős hatású hialuronsav:

A hialuronsav – mely a saját súlyánál 1000-szer nagyobb mennyiségű víz megkötésére képes – gondoskodik a bőr hidratálásáról. Ám az évek előrehaladtával bőrünk hialuronsav-termelő képessége csökken, ami finom vonalak és ráncok kialakulásához vezet. Az Advanced Vitamin C + HA kezelésben megtalálható egyedülálló, kettős hatású hialuronsav segít megőrizni a bőr teltségét és csökkenti a mimikai ráncokat, javítja a bőr természetes nedvességtartalmát.

Ajánlott fogyasztói ár: 20.300 Ft

Artistry intenzív kezelés C-vitaminnal és hialuronsavval, rúzs és más

Hogyan használd?
A terméket az első használat előtt a következő módon kell aktiválni:
– Távolítsd el a szérumot tartalmazó üvegről a cseppadagolót, és tedd a helyére az innovatív aktiváló kupakot.
– Határozottan nyomd meg a kupakon lévő gombot, és engedd a 100%-os tisztaságú C-vitamint a szérumba.
– Rázd össze 30 másodpercig, amíg a por teljesen fel nem oldódik.
– Cseréld vissza az aktiváló kupakot a cseppadagolóra.
Vigyél fel 4-5 cseppet a koncentrált keverékből minden nap kétszer, reggel és este.

Kapcsolódó bejegyzések