A bőr átprogramozói

Zsolesz / 2013-10-29

A fiatalos megjelenésű bőr titka a szirtuin és a kollagén nevű fehérjék termelődésében rejlik. A „fiatalságért felelős fehérjék” természetes termelődése a kor előrehaladtával csökken. Ennek eredményeként a bőr elveszíti nedvességtartalmát és rugalmasságát, így hajlamosabb lesz a ráncosodásra. Az Amway által kifejlesztett ARTISTRY YOUTH XTEND lelassítja ezt a folyamatot: „Egy olyan bőrápolási terméksorozatot alkottunk, amely elősegíti a bőr biológiai órájának átprogramozását, és késlelteti a természetes öregedési folyamatának jeleit” – mondta Masotti. „Az Artistry Youth Extend célja, hogy helyreállítsa a bőr öregedésének jeleit, például a finom vonalakat és ráncokat, valamint megóvja a bőrt a káros környezeti hatásoktól.” 
A bőrápolási kollekció alapját a bőrfiatalító hatással rendelkező LifeSirt névre keresztelt aktív hatóanyag-összetétel jelenti, amely egy mediterrán gyógynövényből készült kivonat. Ez a növényi kivonat serkenti a bőr saját szirtuin-termelését. A szirtuin nevű fehérje újraaktiválja a bőr természetes és fiatalos szépségét. A Micro X-6 peptid hozzájárulhat a fiatalos bőrre jellemző rugalmasság eléréséhez. Ez a hat aminosavból álló, aktív összetevő serkenti a kollagén fehérje termelődését.  Az értékes növényi kivonatokat, például zöld acerola cseresznyét, az afrikai majomkenyérfa gyümölcsét és a feketeribizlit tartalmazó hatóanyag táplálja a bőrt, hidratál és védelmet nyújt a káros szabad gyökökkel szemben.  A hatékony összetevők hozzájárulnak a finom vonalak és ráncok csökkentéséhez, valamint elősegítik a bőr ragyogó megjelenését. Laboratóriumi tesztek szerint az Artistry Youth Extend akár 280 százalékkal fokozza a „fiatalságért felelős fehérjének” a termelődését.  Az eredmény: A finom vonalak és a ráncok már egy heti használat után láthatóan csökkennek. A bőr hosszabb ideig egészséges marad. Minden terméket allergológiailag teszteltek, így a termékek érzékeny bőrön is alkalmazhatók.

Az Artistry Youth Extend termékeket azoknak a 20 és 45 év közötti nőknek fejlesztették ki, akik elkezdték észrevenni magukon az öregedés első jeleit (finom vonalak, ráncok, a bőr ragyogásának csökkenése), és szeretnének időben megfelelő lépéseket tenni, hogy felvegyék a harcot az öregedés jeleivel. A termékcsalád reklámarca a gyönyörű Teresa Palmer, az Eleven testek sztárja, akiről egy korábbi cikkünkben beszámoltunk.


Az Artistry Youth Extend Bőrápolási kollekció az alábbi termékeket tartalmazza:


ARTISTRY YOUTH XTEND Arctisztító hab

A bőrápolás alapját jelentő arctisztító hab eltávolítja a sminkmaradványokat és szennyeződése-ket a bőr felszínéről. A szabadalmazott tölgyfa-kivonat kíméletesen hámlasztja a bőrt, ezáltal kondicionáltabb megjelenést biztosít. Az arctisztító hab meleg vízzel leöblíthető. Chris Masotti, az Amway Research Institute bőrápolási termékfejlesztését felelős csoportvezetője szerint: „Csak az alaposan megtisztított bőr képes beszívni megfelelően a bőrtápláló összetevőket.”

ARTISTRY YOUTH XTEND Bőrlágyító arctej-arctonik

Semlegesít, tisztít és frissít: az arctisztító mellett az arctonik is fontos szerepet tölt be a napi bőrápolásban. „Az arctonik eltávolítja a csapvízből eredő kalciumot a bőr felszínéről” – mondta Masotti, az Amway Institute képviselője. Az ARTISTRY YOUTH XTEND arctonik a második lépést jelenti a bőr előkészítésében. „A bőr így még jobban be tudja fogadni a bőrápolási kollekció hatóanyagait.” A Bőrlágyító arctej-arctonikban megtalálható japán gyepliliom elősegíti a nedvesség megtartását.

ARTISTRY YOUTH XTEND Szérum koncentrátum

Az ARTISTRY YOUTH XTEND Szérum koncentrátum nagy koncentrációban tartalmazza a mediterrán mirtusznövényből nyert LifeSirt nevű aktív hatóanyag-összetételt; ez a Földközi-tenger vidékén honos gyógynövény bőrfiatalító tulajdonságokkal rendelkezik. A többi korszerű összetevővel kombinálva serkenti a szirtuin fehérje termelődését, amelyről tudományos kutatások igazolják, hogy fiatalosabbá teszi a bőr megjelenését.

ARTISTRY YOUTH XTEND Védelmező arckrém (nappali)

Az ARTISTRY YOUTH XTEND nappali Védelmező termékkollekció egy sűrű arckrémet és egy könnyű, gyorsan felszívódó arctejet tartalmaz.  Az arckrém ideális megoldást kínál a normál és a száraz bőr számára; az arctej különösen a zsíros és kombinált bőr számára alkalmas. A nappali arckrém és arctej hatóanyag-összetétele megegyezik: mindkettő tartalmazza a majomkenyérfa gyümölcséből készített kivonatot, amely megóvja a bőrt a káros környezeti hatásokkal, például a stresszel és az UV-sugárzással szemben. A bőr így jobban felveszi a harcot a mindennapi kihí-vásokkal, így megőrzi fiatalos megjelenését. Tanulmányok igazolják, hogy a termékek rendszeres használata hatékonyabbá teszi az arckrém és az arctej hatását. A kutatásban részt vevő nők 80 százaléka már háromheti használatot követően ragyogóbb arcbőrről számolt be.

ARTISTRY YOUTH XTEND Bőrtápláló arckrém és arctej (éjszakai)

A bőr alvás közben regenerálódik a leghatékonyabban. Az ARTISTRY YOUTH XTEND éjszakai arckrém és arctej elősegíti a sejtek éjszakai regenerációját, és egyheti használatot követően csökkentheti a finom vonalak és ráncok megjelenését.  Ezen kívül az éjszaka folyamán fokozza a bőr nedvességtartalmát, így az arcbőr reggel frissebb és kisimultabb megjelenésű lesz. A minden este, lefekvés előtt alkalmazandó ARTISTRY YOUTH XTEND Bőrtápláló arckrém és arctej tökéletesen kiegészíti a nappali termékeket.

ARTISTRY YOUTH XTEND Bőrtápláló szemránckrém

A szemkörnyéki bőr különösen finom és érzékeny, éppen ezért itt sokkal könnyebben megjelennek a finom vonalak és ráncok, sötét karikák vagy a szem alatti táskák. Az ARTISTRY YOUTH XTEND Bőrtápláló szemránckrém különleges ápolásban részesíti a szemkörnyék érzékeny bőrét: Az aktív LifeSirt hatóanyag-összetétel meghosszabbítja a szemkörnyéki bőr fiatalos megjelenését, míg az afrikai majomkenyérfa gyümölcsének kivonata hozzájárul a környezeti hatásokkal szembeni védelemhez. A klinikai tanulmányban résztvevő hölgyek 93 százaléka szerint mindössze két heti használat után csökkent a szem környékén látható finom vonalak (köztük a szarkalábak) száma.

YOUTH XTEND Bőrfeszesítő- és simító alapozó (tizenegy árnyalatban)

Az ARTISTRY YOUTH XTEND Bőrfeszesítő- és simító alapozó több mint egy alapozó. Fiata-losságot meghosszabbító formulája számos öregedésgátló előnyt kínál. Fényvisszaverő állaga eltünteti a kisebb vonalakat és ráncokat, és tökéletesen kiegészíti a bőrtápláló YOUTH XTEND termékek hatását. Az alapozó tizenegy árnyalatban kapható.

 

 

 

A bőr átprogramozói
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések