Hidratálás felsőfokon

Zsolesz / 2015-09-16

A víz minden élet forrása

Testünk 60%-át víz alkotja, ez szervezetünk egyik hajtóeleme. Legnagyobb szervünk a bőrünk, amelynek nagy szüksége van a folyamatos hidratálásra, hogy sugárzóan egészséges és rugalmas legyen, kizárhassa a stressz és a környezeti hatások okozta ártalmakat. Legyen szó bármilyen bőrtípusról, a hidratálás létfontosságú: nélküle arcbőrünk fakóvá és egyenetlenné válik.  Fontos tudnunk, hogy a dehidratált bőr nem egyenlő a száraz bőrrel! Míg utóbbi egy bőrtípus, előbbi egy állapot, amelyen könnyen lehet segíteni. Kutatások bizonyítják, hogy a dehidratáció nők millióit érinti, már a korai 20-as éveikben is.

Aquaporinok a gyönyörű bőrért

A Nobel-díjas kutatás által inspirált ARTISTRY Hydra-V™ termékek elősegítik a bőr azonnali és mély hidratálását, és megelőzik annak kiszáradását.  A bőrsejtek optimális működéséhez megfelelő mennyiségű vízre van szükség. A kutatás során azonosított aquaporinok, mint egy öntözőrendszer fogják közre a sejteket és szállítják a vizet a membránokon keresztül. Ellenőrzik a víztartalmat és szabályozzák azt, valamint segítik a tápanyagok szállítását is. Ez a felfedezés sarkallta az ARTISTRY kutatóit arra, hogy megalkossák a HYDRA KOMPLEX formulát, amelynek különleges összetevői mind hozzájárulnak a bőr hidratálásához, elősegítve a víz és a tápanyagok megtartását. Terméktesztek bizonyítják, hogy a bőr víztartalma 270%-kal nő, a hidratáltsága pedig 24 órán keresztül tart, közvetlenül a Hydra-V termékek használata után.

A HYDRA KOMPLEX formula összetevői:

Norvég fjordvíz: frissítően hidratál 
Himalájai rózsaszín kősó: feltölti a bőrt az optimális hidratáláshoz szükséges ásványi anyagokkal
Hawaii acai bogyó: erősíti a bőr nedvességmegtartó képességét

Az ARTISTRY Hydra-V™ kollekció 7 termékből áll, amelyekből egy egyszerű, könnyen követhető 3 lépéses bőrápoló rendszer állítható össze, bármely bőrtípusra:

1. LÉPÉS: ELŐKÉSZÍTÉS

Frissítő arclemosó hab (Ajánlott fogyasztói ár: 7.700 Ft)
Gyengéd, frissítő, hatékonyan eltávolítja a felesleges zsírt, sminkmaradványokat és környezeti szennyeződéseket. Használatával a bőr kellemes érzetű lesz, minden bőrtípusra megfelel.

Frissítő tonik (Ajánlott fogyasztói ár: 7.700 Ft)
Előkészíti a bőrt a hidratálásra, eltávolítja a felesleges szennyeződéseket, puhábbá teszi a bőrt. Frissítő, alkoholt nem tartalmaz, minden bőrtípusra megfelel

2. LÉPÉS: ÁPOLÁS

Tápláló szérum koncentrátum (Ajánlott fogyasztói ár: 22.000 Ft)
Koncentrált, hatékony szérum mely felfrissíti, táplálja és új életre kelti a bőrt. Optimális hidratálást biztosít, megerősíti a bőrt. A világoskék gyöngyök friss vitaminkeverékkel töltik fel a bőrt.


3. LÉPÉS: HIDRATÁLÁS

Frissítő gél (Ajánlott fogyasztói ár: 13.400 Ft)
Könnyű, hűs gél, mely hosszan tartó hidratálást biztosít. A bőr felfrissül és sima tapintású lesz. Zsíros-kombinált bőrre ajánlott.

Tápláló gél-krém (Ajánlott fogyasztói ár: 13.400 Ft)
Közepesen könnyű, krémes mégis áttetsző gél, amely már egyetlen használat után üdítő hidratálást biztosít. Simítja és élénkíti a bőrt. Minden bőrtípusra ajánlott.


Bőrfeltöltő hidratáló krém (Ajánlott fogyasztói ár: 15.000 Ft)
Sűrű, mégis könnyű krém. Selymes és kényeztető nappali és éjszakai arckrémként egyaránt használható. Normál-száraz bőrre ajánlott.


Frissítő gél-krém szemkörnyékre (Ajánlott fogyasztói ár: 15.000 Ft)
Könnyű, selymes érzést biztosít. Halványító hatású, intenzív hidratálást nyújtó, nem zsíros gél-krém. Speciális összetételének köszönhetően hatékonyan csökkenti a szemek alatti duzzanatot és a sötét karikák megjelenését. Minden bőrtípusra ajánlott.

Hidratálás felsőfokon
5 (100%) 3 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések