Post Image

5 RANGOS DÍJAT NYERT A CHOCOME MAGYAR CSOKIMÁRKA

Rúzs & Más / 2018-10-10

A nyári díjeső után a chocoMe nem csak új fejlesztésű álomcsokoládék egész sorával, de még 5 újabb nemzetközi elismeréssel, az International Chocolate Awards kitüntetéseivel is köszönti az őszt. A magyar csokoládémanufaktúra összesen 6 termékkel nevezett a rangos világverseny kelet-európai szekciójába – újabb rekordteljesítményként 5 ínyencség be is váltotta a hozzá fűzött reményeket, ráadásul a nyertesek közül 3 a mindössze néhány hete bevezetett termékkategóriákba tartozik.

Aranyérmes lett a manufaktúra egyik első számú újdonsága, a kivételes technológiával készülő Petit 21 – a kifinomult csokoládélapocskák, amelyek egyszerre kecsesek és krémesek, a különleges mogyoró praliné és az egzotikus kávé bársonyos ízvarázslata a nemzetközi zsűrit is megbabonázta. A legkiválóbbak között végzett még a szintén ellenállhatatlan, kékáfonyás joghurtos feketeribizlis Raffinée. Ezüstérmes lett az új termékkategória, a Petit 21 pikáns és magával ragadó karamell-yuzu párosa és a szintén új születésű, az aszalt gyümölcs és a francia étcsokoládé találkozásából született Voilé Mangó, valamint bronzérmet vitt haza a felejthetetlen ízvilágú, Ruby csokoládés Raffinée csokoládéköltemény. – Mint amatőr csokoládészakértők, szívből gratulálunk (a szerk.)!

Az eredmények további izgalmakat tartogatnak még a csokoládémanufaktúra számára, a regionális versenyben díjazott termékek ugyanis jogosultak a nevezésre az International Chocolate Awards világbajnoki döntőjére, amelynek zsűrizése hamarosan megtörténik, ünnepélyes díjátadója pedig a reneszánsz fővárosában, Firenzében kerül megrendezésre 2018. november 17-én. Mi itt a Rúzs és Más-nál addig folyamatosan drukkolunk!

Bármilyen eredménnyel tér majd haza a chocoMe, az őszi szezon további győztesei már biztosan megvannak: maguk a csokoládérajongó ínyencek, akiknek bőven kínálkoznak új kedvencek a frissített és immár díjnyertes, eszményi chocoMe-palettáról.

A 2018-as International Chocolate Awards kelet-európai versenyén győzelmet aratott chocoMe termékek:

Aranyérmek:

Petit 21: Falatnyi tejcsokoládé lapocskák Piemonte-i mogyoró praliné és Etióp Harrar kávé töltelékkel

chocome, Petite 21, csokoládé, díjnyertes, rúzs és más

Raffinée: Liofilizált feketeribizli kékáfonyás joghurttal és fehércsokoládéval drazsírozva

chocome, Petite 21, csokoládé, díjnyertes, rúzs és más

Ezüstérmek:

Petit 21: Falatnyi étcsokoládé lapocskák karamell és yuzu töltelékkel

chocome, Petite 21, csokoládé, díjnyertes, rúzs és más

Voilé: Étcskoládéba mártott mangószeletek

chocome, Petite 21, csokoládé, díjnyertes, rúzs és más

Bronzérem:

Raffinée: Ruby kakaóbabból készített, csokoládéval bevont szicília mandula

chocome, Petite 21, csokoládé, díjnyertes, rúzs és más

Az összes díjnyertes chocoMe csokoládé ITT tekinthető és vásárolható meg!

Kapcsolódó bejegyzések