Post Image

A TONKABAB NEMCSAK A PARFÜMÖKBEN FINOM!

Rúzs & Más / 2020-01-30

A parfümrajongók körében jól ismert összetevő, a mennyi illatú tonkabab ezúttal egy csokoládéitalt tesz teljességgel ellenállhatatlanná.
A 2019-es őszi/téli szezon legütősebb desszertújdonságaiként végeztek a chocoMe forró csokoládé variációi – a nagy siker nyomán, az édes álomba illő termékcsalád most újabb taggal bővűlt. A Tonkababos forró csokoládéban a világ egyik legizgalmasabb fűszerkülönlegessége, a Venezuelából eredeztethető tonkabab randevúzik a kifejezetten magas kakaótartalmú (41%) tejcsokoládé bársonyosságával – valamint egy csipetnyi fahéjjal. Az egyedi fűszerhasználatnak köszönhetően a chocoMe a nemzetközi forró csokoládépiacon is valódi kuriózumot alkotott.

Chocome, tonkabab, forró csokoládé, csokoládé ital, valentin, valentin nap, ínyenc, édesség, rúzs és más

A mennyei desszertital egyik titka abban rejlik, hogy a „csodafűszerként” számon tartott tonkabab sokszínű, markáns aromájával egyszerre idézi fel a vanília, a fahéj, a mandula varázslatát, ráadásul eszményi párja az ínyenc csokoládénak.

A tökéletes forró csokoládé élményért a chocoMe új termékét is csokoládéforgácsok formájában készítette el, amelyek egyenletesen olvadnak el a forró vagy felhabosított tejben – a végeredmény egyedülállóan krémes, ínycsiklandóan fűszeres és melengető desszertkülönlegesség.

A világhírű csokoládémanufaktúra atyja, Mészáros Gábor a forró csokoládé tökéletes elkészítésének titkát is megosztja: „A forró csokoládéforgácsok teljesen homogén ízélményt nyújtanak, ugyanis a fűszerek még a meleg, olvadt csokoládéba kerülnek bekeverésre, melyet formába öntünk, lehűtünk, és ezt követően forgácsoljuk fel apró darabokra. Elkészítésnél 25-30 g csokoládéforgácsot javaslunk hozzákeverni 2 dl forrásban lévő vagy felhabosított tejhez. Alapos elkeverést követően, miután a csokoládéforgácsok elolvadtak, kellemes, lágy csokoládéitalt kapunk.”

A chocoMe-hez híven a legújabb álomdesszertben is életre kel az alkotó szenvedélye és a valódi személyesség, a „bódító” és „titokzatos” tonkabab ugyanis Mészáros Gábor egyik kedvenc fűszere. A chocoMe Tonkababos forró csokoládéja – a benne lévő szívvel és persze, a többi kifinomult összetevővel – egyszerre felmelegíti, megédesíti megfűszerezi téli napjainkat – ráadásként megtestesíti a tökéletes Valentin napi ajándékot is.

Kapcsolódó bejegyzések