Post Image

ZSENIÁLIS OTTHONI BŐRFIATALÍTÓ KÉSZÜLÉK

Rúzs & Más / 2019-12-10

Napi arcápolási rutinom elmaradhatatlan kis eszköze a Nu Skin ageLOC Galvanic Spa készüléke most még tökéletesebb lett! Ez az otthoni arcápoló készülék egyike a leghatékonyabbaknak, amit tizenhat éve töretlen népszerűsége is alátámaszt. Rendszeres használatával a bőr feszesebb, fiatalosabb lesz, a már meglévő ráncokat, barázdákat is csökkenti. Mivel mindenkinek más és más áramerősség az optimális, sőt ugyanazon személy bőrállapota is változhat, a Galvanic Spa az áram megfelelő beállításához szabályozott töltéseket küld a bőrbe, és megméri, hogy mennyi idő alatt térnek vissza. Így választja ki a készülék a bőrnek legmegfelelőbb áramerősséget. 

A kicsi, elegáns és hatékony öregedésgátló készülék áttörést jelentő technológiát és szabadalmazott összetevőket kombinál. A Galvanic Facial Gels with ageLOC (arckezelő gélek ageLOC-kal) és a Tru Face Line Corrector (ránctalanító) termékekkel együtt használva csökkenti az öregedés látható jeleit. Elhalványítja a ráncokat és barázdákat, felfrissíti, fiatalossá teszi az arcbőrt, valamint revitalizálja a test és a fej bőrét.

Így működik

A fiatalos bőr titka a Nu Skin innovatív tudományos hátterében rejlik. A készülék önszabályozó galvánáramot alkalmaz a Facial Gels arckezelő gélek öregedésgátló összetevőinek bőrbe juttatásához. Az ageLOC Galvanic Spa az elektromos töltés egy igen fontos tulajdonságát használja ki: az azonos töltések taszítják, az ellentétes töltések pedig vonzzák egymást. A negatív töltésű kulcsösszetevőket az ageLOC Galvanic Spa negatív töltésű programja taszítja. Ugyanez történik a pozitív töltésű összetevőkkel, amikor a készülék pozitív töltésű programját állítjuk be. Ezzel a technológiával kozmetikákban találkozhatunk, a hatékonysága pedig magáért beszél. Ez a sokoldalú készülék az arc, a test és a fejbőr számára kifejlesztett kiegészítőkkel és készítményekkel kombinálható, amelyekkel otthonunk kényelmében valódi kozmetikai kezelést végezhetünk a bőrünkön.

A 2003-as bevezetése óta a Galvanic Spa, a kezelőfejeket és a készítményeket is gyakran átalakították, így jutottak el ahhoz a készülékhez, amit itt láthattok.

nu skin, ageloc, galvanic spa, otthoni, bőrápoló, készülék, galván áram, hatékony, bőrápolás, rúzs és más

A modern, intuitív és könnyen használható Galvanic Spán található egy felhasználóbarát LED-kijelző, ezenfelül pedig olyan ergonómiai vonalakkal jött létre, amelyek megkönnyítik a készülék fejbőrrel, testtel és arccal való érintkezését. Meg is lelted a ragyogó és fiatalos megjelenésű bőr titkát!

AMIÉRT SZERETJÜK
– Laboratóriumi kutatások igazolják, hogy a galvánáram használata javítja az öregedésgátló összetevők bőrbe jutását.
– Az ageLOC Galvanic Spa és a kiegészítő készítmények öregedésgátló hatása saját otthonunk kényelmében tapasztalható meg.
– Egy sokoldalú készülék négy cserélhető kezelőfejjel arcra, testre és fejbőrre:
– ageLOC Face Conductor (arckezelőfej) – a nagy, barázdált felület gondoskodik a Galvanic Spa Facial Gels arckezelő gélek bőrrel történő folyamatos érintkezéséről, és az ageLOC összetevők bőrbe jutásáról.
– Focus Area Conductor (célzott kezelőfej) – az érintkezési felület középpontján található lapos, sima, ovális kezelőkorong elősegíti a bőrrel való folyamatos érintkezést, így fokozza a Tru Face Line Corrector ránctalanító kulcsösszetevőinek bőrbe jutását a célzott területen.
– Body Conductor (testkezelőfej) – az összetevők bőrbe jutásáról három lekerekített fej gondoskodik; ez a kezelőfej könnyen használható az ageLOC Body Shaping Gel alakformáló géllel.
– Scalp Conductor (fejbőrkelezőfej) – a fésűszerű kezelőfej könnyedén siklik a fejbőrön, miközben biztosítja a szoros kapcsolatot a Nutriol® Intensive Scalp & Hair Serum (intenzív fejbőr- és hajápoló szérum) összetevői és a fejbőr között.

FŐBB JELLEMZŐI
– Megvilágított kijelző – a világos és impozáns LED-kijelző modern, logikus és intuitív.
– Intuitív használat – nincs szükség találgatásra. Az időtartam és a polaritás előre be van programozva, így alkalmazkodik a kiválasztott programhoz.
– Ergonomikus kialakítás – a kezelőfejek alakjuk folytán nagyszerűen követik az arc, a fejbőr és a test kontúrvonalát, ezáltal gondoskodnak a bőr és a készülék folyamatos érintkezéséről.
– Automatikusan alkalmazkodik a bőrhöz – a hatékony alkalmazás érdekében a megfelelő áramerősséget állítja be.
– Hangjelzések – 10 másodpercenként sípol, valamint új hangjelzés jelöli a kezelés végét és az elemcsere szükségességét.
– Két év garancia – az eredeti vásárlás dátumától számítva.

HASZNÁLATA
Használd az ageLOC Galvanic Spát a Galvanic Spa Facial Gels with ageLOC (arckezelő gélek ageLOC-kal), a Tru Face® Line Corrector (ránctalanító), az ageLOC Body Shaping Gel (alakormáló gél) és a Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum (intenzív fejbőr- és hajápoló szérum) termékekkel! A használat lépéseit a Felhasználói kézikönyvben találjuk.

nu skin, ageloc, galvanic spa, otthoni, bőrápoló, készülék, galván áram, hatékony, bőrápolás, rúzs és más

 

Kapcsolódó bejegyzések