Post Image

TIPEGŐ BABAHÁLÓZSÁKOK, VARÁZSLATOS APPLIKÁCIÓVAL

Rúzs & Más / 2020-03-11

Hol volt, hol nem volt az Óperenciás tengeren túl, de a gyerekkacajokon innen élt egy Anyuka, aki egy szép napon nyálkendőt keresett a kisfiának, Bencének. Mivel nem lelt megfelelőt, gondolt egy nagyot és elhatározta, hogy akkor elkezd ő gyártani. Giret Fruzsi, mivel reklámszövegíróként dolgozott korábban, nem elégedett meg azzal, hogy egy uncsi kis akármit akaszt a pici Bence nyakába. Megkérte Laár Györgyit, grafikus barátnőjét, alkosson néhány kedves kis mintácskát hozzá. A cseppnyi anyai szeretethez adtak sok csepp kreativitást és elindult az útjára egy vállalkozás, ami akkor még bátran mondhatjuk, gyerekcipőben járt.
Azóta persze sok-sok év telt el, Bence is és Györgyi gyermeke is megnőtt már, és a Cseppke is igencsak kinőtte magát.

cseppke, baba, tipegő, tente, hálózsák, lábfejkidugós, bababolt. applikáció, babaruha, rúzs és más

Leleményes hálózsákok

Ma már nincs anyuka, aki ne ismerné őket, legendás tipegőhálózsákjaik sok-sok családnak szereztek már örömet. Mi is ezeknek a csodás daraboknak a lényege? Egy igen nagy és fontos problémára jelent megoldást a fejlesztésük, konkrétan arra, hogy minden gyerek kitakarózik. Az anyuka pedig csak aggódik, aggódik és aggódik, nem fázik-e meg a gyermeke. A Cseppke hálózsákokban nincs gond a kilógó pocakkal, derékkal, hisz a puha anyag öleli a gyermeket éjjel és a megszokott hálózsákokhoz képest szabadabb mozgásteret biztosít a picinek. A lábát ugyanis bármikor kidughatja és már ki is jöhet az ágyból, már, amennyiben szeretnénk. Éjjel pedig babával együtt fordul, tehát nem esik le róla, mint egy takaró, és nem is tekeredik meg a testén, mint a babahálózsák.

cseppke, baba, tipegő, tente, hálózsák, lábfejkidugós, bababolt. applikáció, babaruha, rúzs és más

Mesés applikáció!

Persze, a webshopban sok más termék is megtalálható a szülők, nagyszülők örömére. Mind-mind igazán praktikus, magas minőségű, vidám és a gyerekek nagy barátja. És most még egy óriási fejlesztéssel rukkolt ki az imádott tipegőhálózsákok, párnák, ökohálózsákok, sapkák, mesekönyvek és kendők mellett a Cseppke csapata!
A Cseppke megint valami olyat alkotott, ami igazán egyedülálló, új és óriási segítséget nyújt a kisgyerekek elaltatásához. Ez pedig nem más, mint a Cseppke applikáció. Ebben a kisbabás szülők altatózajokat találnak, aztán vannak benne hangos mesék valamennyi Cseppke figurával. Aki ismeri a Cseppkét, az tudja, hogy minden egyes baba- és tipegőhálózsákon szereplő figurának van egy saját meséje, amely egy meseterapeuta szakpszichológus segítségével született.

cseppke, baba, tipegő, tente, hálózsák, lábfejkidugós, bababolt. applikáció, babaruha, rúzs és más

Ám az igazi varázslat, hogy az alkalmazás segítségével a hálózsákon található figura  megelevenedik. Ha az applikáción bekapcsoljuk az „Életre kelt Cseppke” menüpontot és a készülék kameráját a minta felé fordítjuk, akkor az állatka megmozdul, történik vele valami csodálatos, esetleg meg is szólal, dalra fakad vagy épp – mint a tündér – jó éjszakát kíván. Ezáltal egészen biztos, hogy a szülők számára is könnyebbé válik az esti rutin és a picik gyorsabban merülnek álomba.

A megelevenedő figurák és a mesék segítik a kicsi kötődését a zsákocska iránt, megadják a biztonságot, és meséssé varázsolják az altatást. Nem kell ehhez mást tenni, csak az appot letölteni és az új szériás tipegőhálózsákot, vagy a BigFace kollekció esetén a zsák mellé küldött varázskártyát elővenni otthon.
Mindegy, hogy egy altatózaj, hangos mese vagy megelevenedő kedvenc mellett döntünk, a Cseppke applikációval, amely elérhető az Apple iStore-ban és a Google Play Áruházban egyaránt, a gyermek korára, igényére szabható a kedves gondoskodás.

Kapcsolódó bejegyzések