ÚJ SÉFET IGAZOLT LE AZ ARANYKAVIÁR MOLNÁR BENCE SZEMÉLYÉBEN
Új séf irányítja ezentúl a gasztronómia fellegvárának számító Aranykaviár étterem kiváló konyháját az ifjú kreatív tehetség, Molnár Bence személyében.
TovábbÚj séf irányítja ezentúl a gasztronómia fellegvárának számító Aranykaviár étterem kiváló konyháját az ifjú kreatív tehetség, Molnár Bence személyében.
TovábbMálna mennyország és az újdonság: kürtős BEJGLIBON lesz a 4. Kürtőskalács Vigalom fő attrakciója! Hogy mi az? Cikkünkből kiderül!
TovábbA Pápai Hús 111 éves jubileumát egyedi, limitált kiadású sonkakülönlegességek bevezetésével ünnepli: megérkeztek a sonkarikumok!
TovábbNagy Gergő cukrászmester keze alatt kedvenc édességeink modern csavarral születtek újjá a Zazie Bistro & Bar konyhájában!
TovábbSokszor halljuk a médiában, hogy az állati eredetű táplálékok fogyasztása extrém módon hozzájárul Föld erőforrásainak kimerítéséhez. De mi az igazság?
TovábbA Mogyi Crasssh! roppanós bundázott mogyoró és napraforgómag nemcsak sör mellé finom rágcsálnivaló, de salátára, sőt tésztaételbe is kitűnőek!
TovábbMegérkeztek a Starbucks téli kávékülönlegességei, a Starbucks, ünnepi ízeiben a téli finomságokkal bekuckózós időszakot idézi meg.
TovábbLuxusitalok és egyedülálló kóstolási élmény: zöldbársony ékszerdoboz nyílt Budapest szívében, a The—Bar Giftshop Pop Up Store.
TovábbMostantól barista módjára kávézhatunk, ugyanis már kapható a Bányai Component, az Unicum Baristához használt különleges Costa Rica-i kávé.
TovábbSzarvasi kirándulásunk alkalmával Mini Magyarországon, a Holt-Körösön, az Újváros Bisztróban majd Mezőtúron, a Hercegasszony Birtokon jártunk.
Tovább