RUHA TESZI A (TRENDI) FESZTIVÁLOZÓT!

Rúzs & Más / 2017-07-17

Fesztivál nagyhatalom lettünk! Szeretünk fesztiválokra járni és van is választék bőven. Egymást érik a jobbnál jobb programok, alig lehet választani közülük. Ám az is fontos, pontosabban egyáltalán nem mindegy, hogy mit viselünk ezeken az eseményeken, koncerteken. Mert amióta léteznek fesztiválok, azóta van fesztivál trend is! Az Answear.hu stylistja összeállította, hogy mit pakoljunk a bőröndödbe, ha idén is fesztiválozni indulunk. Ezeket a ruhákat, kiegészítőket, akár a fesztivál előtt pár nappal is megrendelhetjük az Answear.hu multibrand online áruházban, ahol számos világmárka várja, – most éppen nyári akcióban – hogy fesztiválozni vigyük magunkkal.

Modern hippik

Answear Fesztiváldivat

 

A hatvanas évek laza, hippi stílusa a fesztiválokon született és vált örök életű trenddé. Tehát a horgolt, hosszú kardigánok, a rövid farmergatyók, színes napszemüvegek, virágkoszorúk a hajban ennek a stílusnak az alapdarabjai. Szerezd be és indulhat a buli!

Ha ismerkednénk

Answear Fesztiváldivat

Rengeteg ember gyűlik ilyenkor össze, remek alkalom az ismerkedésre, ha úgy tartja kedvünk. Egy laza, kellemesen és előnyösen szabott ruhában, trendi, színes tornacipővel, szalmakalappal jók az esélyeink, hogy valaki felfigyeljen ránk.

Mindig lehet vihar

Answear Fesztiváldivat

Hogy ne ázzunk, és ne fagyjunk szét, pakoljunk be pár meleg ruhát is a bőröndbe, mert az időjárás elég kiszámíthatatlan és szinte törvényszerű, hogy minden fesztivál kapjon egy vihar napot. De ha felkészültünk, ez így már nem is olyan vészes…

A stílushoz most az igazi buli élményt is adják, érdemes figyelni az ANSWEAR.HU FB oldalát, mert hamarosan Wellhello és Punnany Massif koncert jegyeket sorsolnak!
Ruha/kiegészítők/kép: answear.hu

Kapcsolódó bejegyzések