Post Image

NEKED KI A NŐI PÉLDAKÉPED?

Rúzs & Más / 2018-03-08

Mit jelent számodra nőnek lenni? Ki a női példaképed? Ezeket a kérdéseket helyezi fókuszba a “Womanderful”, azaz a csodálatos nőkért folytatott kampány, mely a női értékek megbecsülésére hívja fel a figyelmet.

Napjainkban, amikor a női jogokért való kampányolás kifejezetten a fókuszba került, számos buzdító beszédet, riportot, inspiráló gondolatot kapunk olyan nőktől, akik hisznek a nőtársaik képességeiben, a nőkben rejlő lehetőségekben.

Hogy mit jelent nőnek lenni a mai világban, arra a nőnap alkalmából indított, #Womanderful nevet viselő kezdeményezés kisfilmjében kapunk választ négy nagyszerű nőtől.

Tandi Flora énekestől, aki nemzetközi karrierjének építése mellett jogászként is kiáll az emberi jogokért, Miklósa Erika operaénekestől, aki színpadi sikerein túl számtalanszor bizonyította szociális érzékenységét és tenni akarását, Gáspár Viki natúrkozmetikum szakértőtől, aki több, mint egy évtized sminkmesteri jelenlét után hozta létre saját bőrápoló márkáját, és az indiai Supriti Chauhantól, aki iskolaigazgatóként mutat példát egy olyan intézményben, ahol a tanulók szülei nem részesültek oktatásban, így ezek a gyerekek lehetnek az első tanult generáció a családjukban.

A #Womanderful kampány célja, hogy árasszuk el az internetet olyan nők fotóival és történeteivel, akik személyiségükkel hatással vannak ránk.

Íme a felhívás:

Kapcsolódó bejegyzések