Post Image

BEMUTATJUK A MAGYAR MÁRKÁK ALAPÍTÓIT II. – GÁSPÁR VIKI

Rúzs & Más / 2018-01-10

Mini-sorozatunk előző részében az Adrienne Feller márka megálmodóját és megvalósítóját mutattuk be. Most következzen Gáspár Viki szépség és aromaterapeuta, akinek neve a sminkes és divat szakmában nem ismeretlen (a Rúzs és Más korábbi interjúja Gáspár Vikivel ITT olvasható). Több mint 15 éve foglalkozik ugyanis az arcok szépítésével, a szépségszakmával. Saját készítésű natúrkozmetikumait hosszú évek óta kozmetikusok, aromaterapeuták, masszőrök és természetgyógyász szakemberek is előszeretettel használják munkájuk során.

Gáspár Viki, L'Amia Natura, rúzs és más

Gáspár Viki néhány éve L’AMIA NATURA márkanév alatt saját fejlesztésű, prémium kategóriás natúrkozmetikumokat és szappanokat hozott forgalomba, melyek piacra kerülését sok éves munka és kísérletezés előzött meg. Hosszú út vezetett el a L’AMIA NATURA kozmetikumok megszületéséig. Legjelentősebb állomás a 15 évet átfogó sminkmesteri pályafutás, mely biztos alapokat adott a különböző arcbőrök, bőrproblémák, bőrtípusok kezelésének megismerésében, és vezetett később a natúrkozmetikumok világához. Autodidakta módon sajátította el a natúrkozmetikum készítés alapjait, évekig könyvekből, online forrásokból és különböző anyagokból tanulmányozta és kutatta a növények, esszenciák, olajok és kivonatok gyógyhatásait.

Gáspár Viki, L'Amia Natura, rúzs és más

„ Nagyon fontos számomra a minőség, a kozmetikum készítés ezen múlik. Ugyanolyan fontos, mint egy jól összeállított receptúra. „–mondja Viki  „Évek kellettek ahhoz, hogy kijárjam az útját és felkutassam, hogy a különböző alapanyagokat hol tudom a legjobb minőségben beszerezni.„

Az alapanyagok és összetevők a világ minden tájáról, az adott növények legmegfelelőbb termőterületeiről származnak. A L’AMIA NATURA kozmetikumok előállításához kizárólag hidegen sajtolt, tiszta növényi olajokat, tartósítószer-mentes aromavizeket, növényi párlatokat, illóolajokat, kivonatokat használnak, a termékek kizárólag 100 %-ban természetes összetevőket tartalmaznak. Ennek köszönhetően az élő, szerves anyagok jelentős gyógyhatással bírnak, így használatukkal kiemelt eredményeket lehet elérni a különböző bőrproblémák kezelése terén is.

Gáspár Viki, L'Amia Natura, rúzs és más

„Hiszünk a fenntarthatóságban, így olyan ellenőrzött gazdaságokból szerezzük be alapanyagainkat, melyek nagyrészt bio- illetve organikus tanúsítvánnyal rendelkeznek, valamint hiszünk az úgynevezett Fair Trade-ben, azaz a becsületes kereskedelemben.”

A kiskereskedelmi értékesítés mellett több magyarországi SPA és kozmetika is dolgozik a L’AMIA NATURA termékekkel, valamint nemrég mutatkoznak be a termékek Német és Spanyolországban. Mivel a nemzetközi natúrkozmetikai piacon már tényleg magas a mérce, a napokban esett át a márka egy arculatfrissítésen, valamint új készítményekkel is bővült a termékpaletta. Itthon egyenlőre csak a webáruházban rendelhetők a L’AMIA NATURA kozmetikumok, de Viki nagyon szeretne egyszer egy saját kis üzletet. Reméljük nemsokára teljesül a kívánsága!

Gáspár Viki, L'Amia Natura, rúzs és más

Az illatok az életem részévé váltak nemcsak a munkám során, hanem az otthonomban is.  Napi szinten körülbelül 43 féle esszenciával dolgozom, valamennyi tud mutatni valami egészen újat nap mint nap. Minden egyes alkalommal rácsodálkozom még ennyi év után is, hogy mennyi csoda rejtőzik bennük, és hogy újra és újra beléjük tudok szeretni. – Gáspár Viki

(A teljes cikk a Marie Claire magazin október lapszámában volt olvasható)

BEMUTATJUK A MAGYAR MÁRKÁK ALAPÍTÓIT II. – GÁSPÁR VIKI
5 (100%) 3 votes

Kapcsolódó bejegyzések