Post Image

MŰVÉSZET SZINTJÉRE EMELKEDŐ BŐRÁPOLÁS: THE ART OF CAVIAR

Rúzs & Más / 2017-09-06

2017-ben a svájci luxus bőrápolási márka, a La Prairie ikonikus Skin Caviar Kollekciójának 30. évfordulóját ünnepli. Ebből az alkalomból a La Prairie kortárs művészek egy kiválasztott csoportjával működött együtt, hogy egy művészeti kiállítás – „A Kaviár Művészete” – keretében minden lehetséges oldalról bemutassa a kaviárt.

La Prairie The Art of Caviar - A kaviár művészete kiállítás

A kiállítás, melyet a feltörekvő kortárs művészeknek szenteltek elsőként Párizsban a Royal Palais közelében található 500 m2-es művészeti galériában, a Galerie Triple V-ban került megrendezésre.
Az esti rendezvényen Párizs elitje is részt vett, többek között Catherine Deneuve színésznő, Virginie Ledoyen, Arielle Dombasle, Amira Casar, a stílus ikon Inès de la Fressange, Helena Noguerra énekes, José Garcia színész, Vincent Dedienne humorista, valamint a legismertebb digitális influencerek. A kiállításon dolgozó művészek is mind jelen voltak a rendezvényen, köztük Paul Coudamy építész és tervező, TremensS vizuális művész, a digitális művészet kollektívája, a Bonjour Lab és a kísérleti fotós Cinq Fruits.

La Prairie The Art of Caviar - A kaviár művészete kiállítás

Inés de la Fressange, Catherine Denevue, Virginie Ledoyen

A kiállítást négy nemzetközi városban mutatják be; Párizs után New Yorkban, Hongkongban majd végül Sanghajban lesz látható. A látogatóknak minden egyes helyszínen lehetősége nyílik megtapasztalni öt innovatív művészeti alkotáson keresztül a kaviár rejtélyét, hatékonyságát és szépségét.
Nagyon izgatottak vagyunk hisz ez az első ilyen jellegű együttműködés, melyről azt gondoljuk, hogy tökéletesen megtestesíti a La Prairie bensőséges kapcsolatát a művészet világával“- mondta Greg Prodromides, a La Prairie Group marketing igazgatója. “Az értékes kaviár bőrápolókban való felhasználásával a La Prairie folyamatosan feltöri a luxus bőrápolás kódját épp úgy, ahogy ezek a tehetséges művészek a képzelet határait feszegetik. Ahogy minden egyes művük egy merész vízióval kezdődik, pontosan így van ez minden egyes La Prairie termék megalkotásakor is.“- tette hozzá.
A Skin Caviar 30. évfordulóját ünneplő öt művészeti alkotás -beleértve Coudamy az Art Baselen leleplezett „élő sejtjeit” is- a tömörség koncepcióján keresztül tolmácsolja a La Prairie legutolsó kulcsáttörést jelentő újdonságát – a Skin Caviar Absolute Filler-t. A Skin Caviar Collection legújabb innovációja helyreállítja a bőr tónusát és tömörségét, miközben segít újraformázni az arcot és helyreállítani annak feszes kontúrjait. Egy teltséget adó arcápoló készítmény, művészi installációk által kifejezve.

La Prairie The Art of Caviar - A kaviár művészete kiállítás

Négy további mű egészíti ki a kiállítást, amelyek a Skin Caviar Kollekciót hivatottak bemutatni, köztük Coudamy második alkotása a Solid Frequencies, amely egy üvegből, elektronikus érzékelőkből, csúcsminőségű hangrendszerrel ellátott fémből és gyantából készült alkotás. A masszív fekete formát apró golyókkal megtöltött üvegcső lyukasztja át, amelyhez a La Prairie eredeti kaviár termékében, a Skin Caviar Dermo Caviar-ban lévő kaviár gyöngyök adták az inspirációt.
A Bonjour Lab digitális műve, a Moving Pixel a La Prairie Skin Caviar Liquid Lift termékének kivételes lifting hatását szimbolizálja. Az arany gyöngyök halmaza egy sziluettet formáz, mely egy röpke pillanatra megdermedt időben és térben, szembeszegülve a gravitáció és az idő kíméletlen hatásával.

La Prairie The Art of Caviar - A kaviár művészete kiállítás

A Cinq Fruits egy fotósorozata a La Prairie időtlen szépség utáni örökös kutatását hivatott megünnepelni olyan képekkel, amelyek az ikonikus Skin Caviar Luxe Cream-et és Luxe Cream Sheer-t jelenítik meg és amelyek kiemelik a márka művészi érzékenységét.
A TremensS audiovizuális installációja egy koromsötét szobában kapott helyet, ahol egy erős lézerfény vágja át a teret saroktól sarokig, hogy elérjen egy súlyos, függőleges monolitot. Ez az egyszerre éteri és technológiai alkotás a La Prairie azon fejlett gőzdesztillációs eljárását utánozza, melynek eredménye a kaviár víz, mely összetevőt a La Prairie legelőször a Skin Caviar Essence-in-Lotion termékének megalkotásakor alkalmazott.
Mind az öt élményt úgy tervezték, hogy az egy magával ragadó utazás legyen a kaviár kényeztető, kifinomult és titokzatos világába.

La Prairie Skin Caviar
A LA PRAIRIE A La Prairie a luxus bőrápolás piacvezető márkája, mely a világ 90 országában van jelen. A La Prairie nem csupán a luxus szinonimája; neve egyet jelent az innovációval, a hatékonysággal, a magas színvonalú szolgáltatással és Svájccal, azzal a kivételes országgal, melyre a tisztaság, a precizitás és a kiválóság jellemző és amely otthont adott a márka születésének 1978-ban. A La Prairie az időtlen szépség utáni kutatásra felelve a legkorszerűbb technológiákat különleges receptúrákkal és elegáns csomagolással igyekszik ötvözni, ezáltal a bőrápolást a művészet szintjére emeli.

La Prairie Skin Caviar

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Kapcsolódó bejegyzések