Unboxing, karácsonyi szettek, ajándékcsomag, tipp, rúzs és más

MIÉRT JÓ AJÁNDÉKCSOMAGOT, AVAGY SZETTET AJÁNDÉKOZNI

Rúzs & Más / 2018-12-07

A karácsonyi kozmetikai csomagok, összeállítások lélegzetelállítóan pazar dobozokban, gyönyörű neszeszerekben, adventi kalendáriumokban érkeznek ilyentájt az parfümériák, drogériák polcaira. Legújabb videómban megmutatok Nektek pár ellenállhatatlan karácsonyi szettet, amelyekkel hatalmas örömet szerezhetünk szeretteinknek. De még mielőtt elkezdődne az “unboxing”, azaz a kicsomagolásuk, arról esik szó, milyen előnyökkel jár a karácsonyi összeállítások, ajándékszettek megvásárlása.

– egy ilyen pazar ajándék a fa alatt a legtöbbünk álmai közt szerepel

– az egymást kiegészítő bőrápolási termékek együtt használva hatékonyabbak

– az összecsomagolt sminkszerek egymással kombinálhatók, harmonizálnak

– a jól bevált mellett olyan terméket is kipróbálhat a megajándékozott, amit nem venne meg magának

– az összeállítások ára kedvezményesebb, mintha külön-külön vásárolnánk meg a bennük található kozmetikumokat – a szépséges neszeszer vagy ajándékdoboz mellé sokszor egész komoly árengedményt is kapunk ajándékba

– a szettek gyakran tartalmaznak egy-egy gratis, azaz ajándék terméket

– miután a tartalmát elhasználtuk, a szépséges csomagolás megmarad és más célra is használható

Ha szeretnétek megtudni, mit rejt a The Body Shop Olivia baglyának bendője és Peppermint Candy Cane Telizsákja, a professzionális Image márka valamint az Eucerin csodaszép neszeszerje, a Dove Radiant Beauty csomagja, felfedeznétek a Lush Secret Garden szett titkait, betekintenétek a L’Occitane adventi kalendáriumába, és az s.Oliver Authentic és Black Label díszdobozába, tartsatok velem!

 

 

Kapcsolódó bejegyzések