Post Image

LEHET EGY ARCTISZTÍTÁS KÉNYEZTETŐ ÉLMÉNY? IGEN!

Rúzs & Más / 2020-10-14

Mindig is küszködtem a mitesszerekkel, apró pattanásokkal, főként T-zónában, és ez még most sincs másképp. Ezért a bőröm karbantartásában a tisztítás komoly szerepet játszik és emiatt van is tapasztalatom bőven bőrtisztítási céllal elvégzett kezelésekről. Ezek legjobb esetben is kicsit kellemetlenek, rosszabb esetben nem kicsit. Persze ha valaki szeret fojtogató gőzréteg alatt feküdni, vagy a mitesszerek kiszabadításához szükséges határozott nyomkodást esetleg a bőrt fertőtlenítő csipkedő áramütéseket (lásd Vio), annak bizonyára felér egy relaxáló arcmasszázzsal. De nem nekem!

Képzelhetitek, hogy amikor a Harangvölgyi Institute névadója, Harangvölgyi Anna kimondta rám az ítéletet – “az arcbőrödnek egy tisztító kezelésre van szüksége” – nem repestem az örömtől. Ám mivel tudtam, hogy igaza van, hamarosan egy HV Pure Skin kezelésen találtam magam.

Amikor a kozmetikus elmesélte mi következik, igencsak elkerekedett a szemem, a HV tisztítókezelések során ugyanis nem alkalmaznak gőzölést, helyette a csodás és sokoldalú HV MAGIQSKIN-nel minden eddigi módszernél hatékonyabban puhítják fel a bőrt. Szintén Harangvölgyi-fejlesztés az úgynevezett HV CleanOut eljárás, amely kifejezetten azt a célt szolgálja, hogy az arctisztítás fájdalommentes élmény legyen, alkalmazásával a mitesszerek szinte maguktól távoznak a bőrből. A kezelés során a speciális metódusnak köszönhetően nem alakul ki bőrpír, vagyis azonnal „utcaképes” leszek!

Bevallom, az jutott eszembe: túl szépen hangzik, hogy igaz legyen.
Tévedtem! A Harangvölgyi arctisztító kezelés életem legkellemesebb tisztító arckezelése volt, de még annál is jóval több. Ugyanis az arctisztítás mellett látványos feszesítő hatást is eredményezett. De ne szaladjunk ennyire előre, el akarom nektek mesélni a kezelés minden egyes aranyat érő lépését:

HV Pure Skin – arctisztítás és más!

Miután kozmetikusom, Livi letisztította és kellemes simító mozdulatokkal leradírozta a bőröm, a HV MAGIQSKIN biorezonanciás készülék vette át a munkát és alaposan felpuhította a bőrömet. A készülék egy félgömbben végződik, ahogy a kozmetikus átdolgozza vele a bőrt, az már maga egy alapos masszázs. Ezután következett a kézi tisztítás, amitől a legjobban tartottam – de ahogy ígérték, teljesen fájdalommentes volt, ugyanis a “harangvölgyis” kozmetikusok az alapító, Ági néni HV CleanOut metódusa szerint rendkívül kíméletesen tisztítanak. Végül fertőtlenítést és oxigénes nyugtatást kapott a bőröm. Ezután  egy bőrnyugtató hidratáló pakolás alatt relaxáltam, majd ismét a HV MAGIQSKIN következik, mellyel a bőr nyugtatása és a lifting hatás elérése a cél. A kezelést egy olyan vérbeli Harangvölgyi masszázzsal zárult, ami megkoronázta a kezelést.

És az eredmény? Nos, amellett, hogy a bőröm makulátlanul tiszta és ragyogó lett, a pórusaim szűkebbek, még látványosan feszesebbé és rugalmasabbá is vált. Ezt nevezem kettő-az-egyben kezelésnek!

harangvölgyi, bőrtisztítás, HV pure skin, kezelés, arctisztító kezelés, rúzs és más, arctisztítás, HV Magiqskin

Jó hír a budaiak számára: a fenti kezelés és még rengeteg féle más is már Budán is elérhető a Tomán Diet Szalon épületében megnyitott Harangvölgyi Institute Buda-ban: 1126 Budapest, Szendrő utca 57/B tel: +36 70 414 5945

 

Kapcsolódó bejegyzések