Post Image

TITOKZATOS ARCKEZELÉSEN JÁRTAM A HARANGVÖLGYI KOZMETIKÁBAN

Rúzs & Más / 2020-03-16

Egy napfényes, zuglói kertes házban működik hosszú évtizedek óta az első Harangvölgyi Institute. A névadó, Harangvölgyi Anna édesanyja fogad. Ági ifjúkora műveli a kozmetikus szakmát, amiről olyan lelkesen beszél, mintha csak most kapta volna kezébe az oklevelét.

harangvölgyi, magiqskin, arckezelés, intitute, kozmetikai kezelés, kristály rezonancia, kvantum technika, rúzs és más, kozmetika

A szakma szeretetét és hatalmas tapasztalatát adta át a lányának, aki a belvárosi, Ó utcai szalont viszi. Harangvölgyi Anna fejlesztett ki azt a készüléket, amivel a kezelésemet fogják végezni. Ági úgy dönt, nem is árul el semmit róla előre, tapasztaljam meg, mit tesz a bőrömmel a kezelés során. Jó is ez így, otthon is “vakon” szoktam tesztelni a krémeket, ne befolyásoljon a leírásuk.

harangvölgyi, magiqskin, arckezelés, intitute, kozmetikai kezelés, kristály rezonancia, kvantum technika, rúzs és más, kozmetika

Harangvölgyi arckezelés első kézből

Ági megnézi a bőrömet, majd konzultál a kolléganőjével, aki a kezelést végzi. Egy valódi, testet-lelket lazító élmény kezelésben van részem kiadós masszázzsal. A rejtélyes készülékből csak annyit tapasztalok, hogy a kozmetikus finoman végigsimítja félgömb alakú végződésével az arcbőrömet. Nem elektromos, így nem érzek semmi különöset. A fél arcfelem megkezelése után kapok egy tükröt, hogy lássam a különbséget – és tényleg, a kezelt arcfelem feszesebb, még a szemöldököm is megemelkedett. A kezelés folytatódik, a masszázskrém kellemes illatú és selymes, végül kapok bőrfiatalítő maszkot is. A végén kipihenten és kisimultan nézek a tükörbe – és határozott lifting hatást tapasztalok. Kíváncsian veszem a kezembe a HV MAGIQSKIN leírását, ekkor jön a meglepetés: kristályrezonancián alapszik, amiben egyáltalán nem hittem! De most kénytelen leszek elhinni, hiszen a saját bőrömön tapasztaltam meg a hatását. Bármi is legyen az, sima és feszes lett tőle a bőröm, a kontúrok megemelkedtek. Ágitól azzal búcsúzom, hogy biztosan jövök még, a készülék pedig megérdemel egy cikket. Különösen azért, mivel meg is lehet szerezni ezt a “csodafegyvert” és az otthonunkban is fiatalodhatunk a segítségével.

harangvölgyi, magiqskin, arckezelés, intitute, kozmetikai kezelés, kristály rezonancia, kvantum technika, rúzs és más, kozmetika

A rejtélyes Magiqskin 

Az élő szervezet és a kristályok rezonanciájának egymásra gyakorolt hatását számos ősi gyógymód alkalmazta eredményesen. Ezért is lettek nagyon népszerűek az ásványok, kristályok rezgésének jótékony hatásain alapuló szépségápolási eszközök, mivel a szervezet elektromágneses tere kölcsönhatásba lépve a kristály saját rezonanciájával, bioenergetikai és mágneses terével, pozitív élettani hatásokat idéz elő a bőrben.
A Harangvölgyi™ Institute Budapest leginnovatívabb bőrápoló eszköze is ezen az elven alapul, ugyanakkor a kristályokkal és más technológiákkal szemben egy szabályozott és állandó teljesítményt és azonnal látványos eredményt képes nyújtani. Hogyan?
A tudományos kutatásoknak és a márka több évtizedes bőrápolási tapasztalatainak köszönhetően egy olyan egyedülálló, szabadalmaztatott szépségápolási technológia született, amely javítja a bőr energetikai viszonyait, ezáltal jelentős változást tud elérni a különböző bőrproblémák, tünetek esetében. A kvantum technológián alapuló HV MAGIQSKIN azonnali, látványos és tartós eredményt nyújt az alábbi bőrproblémák esetén:
● szemkörnyéki karikák
● megereszkedett bőr
● felszíni és mimikai ráncok
● tág pórusok
● dehidratáltság
● fakó, élettelen bőr

„A MAGIQSKIN egy konkrétan mérhető technológiával, számítógéppel programozott, specifikus hullámokkal működő készülék. Ezek a hullámok a mi tapasztalataink szerint azok a tartományok, amik a bőrre nagyon jótékony hatással vannak. Emellett az is nagyon fontos, hogy ezt a tulajdonságát meg kell tudni őriznie, vagyis stabilan kell ugyanazt a teljesítményt és frekvenciát biztosítania. Ezt garantálja a szabadalmunk: egy olyan technológiát, zárt rendszert fejlesztettünk ki, ami egy öngerjesztő folyamattal folyamatosan tölti magát, és ezt a tulajdonságát minden körülmény mellett megőrzi. Ez azt jelenti, hogy teljesítményét nem befolyásolja semmilyen külső hatás, tehát akár a mobilunk mellé is rakhatjuk.” – magyarázza a készülék működését Harangvölgyi Anna, aki elektromérnökökkel és biofizikusokkal együttműködve fejlesztette ki a készüléket.

A HV MAGIQSKIN HOME és a használatához kifejlesztett HV Hydro Care Serum segítségével mindössze napi 5 perc alatt látványos liftinghatást érhetünk el, a nyak, dekoltázs és kézfej területén alkalmazva – a bőr feszesebbé válik, anyagcsere folyamatai fokozódnak, a pigmentfoltok halványodnak, a bőr teltebb, élénkebb, sugárzóbb, az arcvonások ellazulnak, a faggyútermelődés normalizálódik.
A HV MAGIQSKIN Home ára: 175 000 Ft

A készüléket bérelni is lehet 1 hónapos időtartamra, hogy meggyőződhessünk róla, valóban megéri-e az árát!

A készülék megvásárlásakor egy HV Rituálé csomagot kapunk ajándékba.
A HV MAGIQSKIN Home csomag tartalma:
● HV MAGIQSKIN Home + Doboz + videó
● HV HYDRO CARE Serum 50ml – öregedésgátló szérum
● HV HYDRO CARE Cream24 50ml – 24 órás hidratáló, feszesítő krém
● HV SunCare DayCream 50ml hideg nedvesség és száraz forróság elleni védő krém
● HV HydroCare Cleanser 150ml – hidratáló arclemosó
● Díszdoboz, kemény, arany-nyomott HV logóval

harangvölgyi, magiqskin, arckezelés, intitute, kozmetikai kezelés, kristály rezonancia, kvantum technika, rúzs és más, kozmetika

Kapcsolódó bejegyzések