Post Image

HARANGVÖLGYI INSTITUTE NYÍLT BUDÁN, A TOMAN SZALONBAN

Rúzs & Más / 2020-09-25

A Harangvölgyi név a hazai kozmetikai iparágban régóta fogalom. Az első, zuglói szalonra kislánykoromból emlékszem, néha elsétáltunk a sűrű kerttel és titkokkal övezett ház előtt, ahová kíváncsi szemem nem láthatott be. Felnőttként belülről is megismertem, sőt, a névadó Harangvölgyi Annát és az édesanyját, Ági nénit is volt szerencsém megismerni. Legutóbb pedig régi tománosként a vadonatúj budai képviseletükbe futottam bele, a Szendrő utcai Toman Szalonban – valahogy mindig keresztezzük egymás útját! Nézzétek meg, milyen szép környezetben szépülhetünk:

Harangvölgyi Institute Buda, Toman Szalon, kozmetikai szalon

Harangvölgyi Institute Buda, Toman Szalon, kozmetikai szalon

Természetesen, ha már ott voltam, beszélgettem egyet Annával, aki büszkén mesélte, hogy a zuglói, Ó utcai és győri szalonok után végre Budán is igénybe vehetők az egyedülálló Harangvölgyi kezelések.

Harangvölgyi Institute Buda, Toman Szalon, kozmetikai szalon, Harangvölgyi Anna

A Harangvölgyi Institute itt elérhető kúrasorozatai arc- és testkezeléseket kombinálnak és hetente egyszer másfél órát vesznek igénybe – hogy a folyamat a lehető legintenzívebb legyen. Mivel ahányan vagyunk, annyiféle a bőrünk, aminek az állapota ráadásul folyamatosan változik, minden alkalommal szakember állítja össze bőrünk egyedi igényei szerint a kezelési tervünket, mint egy á la carte menüt az étteremben a kúrán belül felsorolt A, B, és C kezelésekből. Például a Kollagen Boost kezelési csomagban 18 (!) féle kezelésből kapjuk a számunkra legoptimálisabb hármat! A számtalan kezeléstípus közt találunk többek közt peelinegket, pakolásokat, gua-sha masszázst, mikrotűs kezeléseket és természetesen az elmaradhatatlan a Harangvölgyi Magiqskin kvantumtechnológiás „csodakütyüt”, amiről egy korábbi cikkemben részletesen is olvashattok.

Harangvölgyi Institute Buda, Toman Szalon, kozmetikai szalon

A következő kúrákkal várják a budai szalon vendégeit:
-méregtelenítő, bőrtisztító, gyulladáscsökkentő Detox Start kúra
– a bőr feszességét, tömörségét, a kollagén termelését növelő intenzív Kollagen Boost Lifting kúra
– a ráncok kivasalását célzó Wrinkle Filling
– pigmentfoltok és hegek eltüntetését célzó Whitening and Scar kúra
– az eredmények megtartását célzó Fenntartó kúra
– a tágulási csíkok eltüntetését célzó Stria kúra.
Egy alkalmas kezelést is lehet választani, a kúrával együtt megvásárolható termékcsomagra pedig most 15 % kedvezményt kaphatunk!

Harangvölgyi Institute

Természetesen Harangvölgyi Anna nem engedett el bőrdiagnosztika és a bőr egészségét, természetes működését támogató Harangvölgyi termékek nélkül, amelyeket azóta is lelkesen használok.
Meg ne feledkezzem még az egyedi kezelésekről: szempilla és szemöldök bár, érkezelés, gyantázás és a feltöltőanyag nélküli, természetes ajakdúsító Lip Kiss kezelés is igénybe vehető. Bővebb információ ITT.
Harangvölgyi rajongók, budaiak, Tománozók: irány a Szendrő utca 57/B! Kellemes szépülést kívánok!

Kapcsolódó bejegyzések