Post Image

ALOE VERA KÉNYEZTETÉS LA SULTANE DE SABA MÓDRA

Rúzs & Más / 2019-01-28

Ha orvos lennék, receptre írnám fel mindenkinek a La Sultane de Saba kezeléseket a testi-lelki egyensúly visszanyerése azaz egészségmegőrzés céljából! Ezúttal, egy hideg téli estén új arc-dekoltázs kezelésüket, az Aloe Vera kezelést próbáltam ki.

Az apró budai szalon számomra a nyugalom szigete gyertyafényeivel, keleti illatokkal, csillogó üvegcsékkel, mécsesekkel és persze Niki mosolyával. Ilyen helyen nem nehéz ráhangolódni a kezelésekre, melyek az aromaterápia és a bőrápolás kettősén alapulnak. A La Sultane de Saba Aloe Vera termékcsaládja a Dél-Afrikából származó aloe vera növényéből készült, amit az érzékeny, vízhiányos és a rosacea-s bőrök ápolására, nyugtatására és feltöltésére fejlesztettek ki. Elegáns illatkombinációját a füge és az orchidea impozáns esszenciája adja, mely a termékcsalád összes termékében fellelhető.

Az új, Aloe Vera kezelés lépései: a bőr letisztítása, bőrradírozás, tápláló masszázs, maszk és hidratálás. Lássuk!

A bőröm letisztítása Micellás vízzel majd melegvizes törölközővel történt. Az Aloe Vera bőrradírozás után az arcom, nyakam és dekoltázsom bőre csak úgy itta magába a rendkívül kellemes illatú, felmelegített fügekaktusz olajat, amelyet Niki kényeztető, lassú, simító és enyhén gyúró, dörzsölő mozdulatokkal végzett. Bár a minden kezelések legjobb része, az andalító masszázs, jó sokáig tartott, sajnos egyszer mégiscsak véget kellett érjen. Ekkor következett a hidratáló-bőrnyugtató Aloe Vera Gél maszk, melyet Niki ecset segítségével vitt fel egyenletesen az arcomra és dekoltázsomra – és hogy még ekkor se szakadjon meg a kényeztetés, a hatóidő alatt fantasztikus kéz-, kar- és vállmasszázst kaptam az isteni fügekaktusz olajjal. Majd megint a melegvizes törölközőbe bugyolálás következett, ami olyan jólesett ebben a hideg télben! Végezetül Aloe Vera arckrém bemasszírozásával zárult a kezelés.

Kíváncsian pillantottam a tükörbe, ahonnan a teljesen kipihent, kisimult arcom nézett vissza – nagyjából 10 óra alvás után (öt évvel ezelőtt) néztem így ki utoljára. Egyébiránt elképzelhetetlen lett volna, hogy ennyi jóság folytán ne szépült volna meg a bőröm.

És nézzük meg közelebbről a termékeket, amelyek természetesen otthoni használatra is kiválóak:

La Sultane de Saba Aloe Vera Arckrém
Természetes hatóanyagokban, aloe verában és shea-vajban gazdag hidratáló és tápláló krém. Nyugtatja és regenerálja az érzékeny bőrt. Kellemes érzetű, selymesen lágy textúrája könnyen felszívódik.
Ára: 13 500 Ft

La Sultane de Saba Aloe Vera Bőrradír
Gyengéd, ricinusolaj és aloe vera tartalmú apró szemcseméretű dörzs-peeling, mely tisztítja a bőrt és hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket. Érzékeny bőrre ajánlott. Használata után a bőr friss, vitalizált és üde lesz.
Ára: 11 000 Ft

La Sultane de Saba Aloe Vera Arc-maszk
Jó lfelszívódó, természetes hatóanyagokban gazdag zselé-maszk. Nyugtatja, regenerálja és feltölti a bőrt. A tápláló összetevőinek köszönhetően fokozza a sejtmegújítást, és pótolja a vízhiányt a bőr mélyebb rétegeiben is. Minden bőrtípusra ajánlott.
Ára: 11 00 Ft

Kapcsolódó bejegyzések