Post Image

EGY ÓRÁN ÁT SÁBA KIRÁLYNŐJE VOLTAM

Rúzs & Más / 2018-07-18

Az utca nyári forgatagából az elvarázsolt kis budai szalonba belépve, egyből egy keleti szentélyben éreztem magam: megnyugtató arany-barna színvilág, sejtelmes meleg fények, a légtérben keveredő nemes illatok és egy kedvesen mosolygó fiatal lány fogadott. Őszintén szólva nem számítottam rá, hogy a varázslatos La Sultane de Saba termékek hazai forgalmazója és trénere ennyire fiatal. Az elegáns, távoli utazások ihlette exkluzív francia márkával leginkább elegáns szállodákban kezelnek, a természetes összetevőkből készült magas minőségű kozmetikumok csak néhány kiemelt kozmetikában elérhetők.
Miután végre felhagytam a fotózással, Niki hátrakísért a kezelőhelyiségbe és mire átöltöztem, teljesen magam mögött hagytam a hétköznapi “feszkózást”, olyannyira magával ragadott a szalon atmoszférája.

La Sultane de Saba kezelés, rúzs és más, Lövőház utca 17.

La Sultane de Saba kezelés, rúzs és más, Lövőház utca 17.

Kezdetét vette a legjobb dolog, ami a héten történt velem (pedig nem volt egy rossz hét!), a La Sultane de Saba arc- dekoltázs és karápolás. Aki nem szereti, ha masszírozzák, az ne is olvasson tovább, mert ez a kezelés bizony szinte végig a masszázsról szólt! Masszázs arcradírral, masszázs kesztyűvel, masszázs shea-vajjal, masszázs a karokon…de még milyen! Tudjátok, van az a kozmetikus, aki masszírozásra született és Niki pont ilyen. Elképesztően masszíroz! Szóval hogy illatok is társuljanak a kezeléshez, képzeljétek el ahogy az illatos bőrtisztító után Rózsa arcpermettel tonizálják a bőrünket, majd Eukaliptuszos Feketeszappannal és egy úgynevezett Kessa-kesztyű segítségével felpezsdítik a vérkeringést és eltávolítják az elhalt hámsejteket, azután színtiszta shea-vaj és illatos arcolaj keverékével hosszan masszíroznak, majd Rassoul pakolással pihenünk, miközben karjaink is keleti kényeztetésben részesülnek.

Most már elhiszitek, hogy valóban Sába királynőjének érezhettem magam abban az egy órában, amit arcbőröm a legjobb formájával hálált meg, a finom kozmetikumok és a kezelés után magamra fújt mennyei narancsvirágos illat pedig egész nap elkísért.

La Sultane de Saba kezelés, rúzs és más, Lövőház utca 17.

A minden érzéket elbűvölő, csodás arcápolás nem elérhetetlen árkategóriában mozog, szép ajándék lehet szeretteink vagy akár sajátmagunk részére (a fenti szépségrituálé ára a Lövőház utcai szaloban 10 500 Ft).

Külön köszönet Nikinek, hogy a kezelés végeztével megszabadított a régóta kínzó nyakfájástól, ami azóta sem jelentkezett!:-)

La Sultane de Saba kezelés, rúzs és más, Lövőház utca 17.

 

Kapcsolódó bejegyzések