Kipróbáltam: Body Shape Lifting

Zsolesz / 2016-06-23

Akinek nem keseríti az életét a cellulit nevű fantom, az ne is olvasson tovább. A többiek viszont feltétlenül!  Olyan tapasztalatban volt ugyanis részem, amit semmiképp nem hallgathatok el az emberiség cellulit sújtotta népes tábora előtt! Egy olyan kezelést próbáltam ki, amely már egyetlen alkalom után szemmel láthatóan szelídebbé simította az utálatos puklikat. Svájci kutatások eredményeképpen született meg a forradalmian új Body Shape Lifting testkezelés, mely a legfejlettebb és leginnovatívabb kozmetikai technológiákat egyesíti, a svájci Alpokból származó értékes növények hatóanyagaival kombinálva.

A BODY SHAPE LIFTING olyan professzionális kezelés, mely megemeli a kontúrokat, intenzíven bontja a zsírt és méregtelenít: formálja a lábakat, feszesíti a popsit, enyhíti a cellulitot.

A kezelés egy alapos testradírozással veszi kezdetét, hogy szabaddá tegyék az értékes növényi hatóanyagok útját. A BODY SHAPE LIFTING formulája bio növények újgenerációs komplex hatóanyagait tartalmazza (őssejt komplex, borostyán kivonatok, Hydralyse Complex®, Fosfagen Bio Complex® stb.) melyek a női test tökéletlenségeit sejtszinten célozva, fókuszáltan szabadulnak fel.

Második lépésben a hatóanyaggal átitatott bandázzsal végeznek testtekercselést a kezelendő testrészeken. Nekem a combom a kifejezetten erős cellulittal sújtott problémazónám, ezért a cellulitkezelést választottam (de kérhető drenázs-feszesítő változat is). Ezután már csak a pihenés következik, miközben a koktél fokozza a sejtszintű anyagcserét, aktiválja a zsírbontó enzimeket, megelőzi a zsírraktározást, stimulálja az anyagcserét és a mikrokeringést, a zsírokat energiává alakítja és segíti a zsírpárnák csökkentését.


A kezeléshez felhasznált Mavex kozmetikai készítményekben gyógynövények és nagy magasságban növekvő alpesi vadnövények kézzel válogatott és feldolgozott formáját alkalmazzák, parabének, formaldehid, hozzáadott tartósítószerek, ásványi olaj és paraffin nélkül.

A végeredmény engem is meglepett: kitekercselve a bőröm felszíne szemmel láthatóan simábbá vált, a cellulit megjelenése csökkent, a combom és fenekem kontúrjai határozottabbá váltak. Kis lépés az emberiségnek, de annál nagyobb nekem! 3 kezelést ajánlanak a legjobb végeredményért, úgyhogy nemsokára megyek is vissza repetázni a Royal Clinics-be!

Kapcsolódó bejegyzések