Post Image

KARL LAGERFELD A PUMÁNAK TERVEZETT KOLLEKCIÓT

Rúzs & Más / 2018-11-02

Világszerte 2018. Októberében mutatták be a “Suede 50” program keretében (idén lett 50 éves a márka legismertebb fazonja) az ikonikus Karl Lagerfeld által tervezett street style klasszikusokat.

Karl Lagerfeld, Puma, kapszula kollekció, rúzs és más

Karl Lagerfeld örömmel jelentette be hogy most először kollaborált a Puma márkával, és bemutatnak egy férfiak és nők számára tervezett kapszula kollekciót. Ez a kollekció teszi fel a koronát a Suede ötvenedik évfordulójának ünneplésére. A kollekció október 19-től érhető el.

Az eredeti együttműködésben csak a Suede sneaker újragondolása szerepelt, de a kooperáció hamar kinőtte magát egy 13 darabos mini kollekcióvá. A két ikonikus márka összeolvadása, melyek külön-külön is világszerte ismertek az egyedi stílusukról, kortárs, aktuális, sikkes darabokat eredményezett, amelyek magukon viselik mind Karl Lagerfeld kézjegyét, mind a Puma jól ismert sportos jellegzetességeit.

A Karl Lagerfeld x Puma kollekcióban bemutattak 2 uniszex Suede sneakert, melyeken abszolút felfedezhetőek a tervező saját kollekciójában is szereplő részletek, a szmoking zakó, fehér gallér, nyakkendő és a napszemüveg. A cipők összemossák Karl időtlen eleganciáját az aktuális street wear stílussal, beleszőve egy kis játékosságot (pl: eltávolítható szemüveg részlet).

Karl Lagerfeld, Puma, kapszula kollekció, rúzs és más

A kollekcióban természetesen szerepelnek pulóverek, nadrágok és kiegészítők is.

A termékek elérhetőek a puma.com oldalon.

Kapcsolódó bejegyzések