Post Image

INTENZÍV ARCFIATALÍTÓ KRÉM NAGY MELEGRE

Rúzs & Más / 2019-08-23

Az Intense egy multifunkcionális és nagy hatékonyságú anti-aging termékcsalád azoknak a nőknek, akik nagyon energikusan és intenzíven élik a mindennapjaikat, sokféle technikai eszközt alkalmaznak. Az Intense termékek a mai modern nők bőrének ápolását segíti abban, hogy kisimultabb, ragyogóbb és védett legyen az elektronikai eszközeink által kibocsájtott nagy dózisú „kék fény” és a környezetszennyezés okozta káros hatások ellen. Egy korábbi cikkünkben beszámoltunk az Intense termékcsalád 4 tagjáról, most pedig egy kifejezetten nyárra való arcápolót mutatunk be!

INTENSE RIVER KRÉM

Biztosan megvan az érzés, amikor a nyári melegben úgy érzed, hogy a bőröd bedunsztolódik az arckrémed alatt és leizzadod a sminked. A Vagheggi könnyű nyári krémjével ez biztosan nem fog előfordulni! A River Cream frissességet és hidratációt biztosít, egyúttal megvédi a bőrt, ragyogóvá, simává és feszessé téve azt. Számunkra kellemes meglepetés volt a kifinomult virágillat és a hűsítő érzés a bőrre való felvitelt követően.

A MÁGIKUS FORMULA
Egy azonnal beszívódó zselés emulzió, amely egész napi védelmet nyújt, különösen melegebb időben. Választ jelent a 4 C-re, azokra a jelenségekre, amelyek extra stresszt okoznak a bőr számára: CHRONO (a fiziológiai öregedés következtében csökkenő sejtek közti kommunikáció), CITY (városi életmód okozta stresszorok), COMPUTER (a monitorok éltal kibocsátott kék fény) és CONNECTED LIFESTYLE (technikai eszközök közelsége okozta digitális öregedés).

Vagheggi, intense, river, cream, summer, nyári, skincare, arcápolás, anti-aging, rúzs és más

HATÓANYAGAI
Laminaria hyperborea: újra aktívvá teszi a kollagén-és elasztin szintézist, ezáltal segít csökkenteni az idegsejtek öregedését és felveszi a harcot a neuroageing ellen (chrono).
Energetizált tengervíz: láthatatlan védőpajzsot nyújt a bőr felületén és a mélyebb rétegekben is, megkötve és semlegesítve a bőrbe felszívódó káros anyagokat (city pollution).
Theobroma cacao: “Criollo Porcellana” a kakaók királya, ez a hatóanyag növeli a bőr rugalmasságát és csökkenti a computerek, okos telefonok, tabletek által kibocsájtott kék fény okozta károsodást (computer és connected lifestyle).
Édes mandula kivonat és hialuron sav: hidratáló és lifting hatás.

EREDMÉNY
Kisimítja a ráncokat és ellensúlyozza a leterhelt életvitel és a környezetszennyezés okozta káros hatásokat. Lifting hatás az arcon, azonnali frissesség érzetet nyújt.
Ára: Vagheggi Intense River Cream 20 735 Ft/50 ml

Kapcsolódó bejegyzések