Post Image

ÚJ KOR, ÚJ KIHÍVÁSOK A BŐRÖREGEDÉS KÉSLELTETÉSÉBEN

Rúzs & Más / 2016-11-02

A Vagheggi olasz professzionális növényi arcápolási márka (melyről korábbi cikkünkben beszámoltunk) kutatói új tudományos felfedezéseket tettek arra vonatkozóan, korunk és az ezzel járó életmód milyen káros következményeket és folymatokat indíthat el a bőrben!

A szépségipari kutatások során folyamatosan vizsgálják a bőr öregedésének kiváltó okait. A legújabb felfedezések bebizonyították, hogy a bőrben jelenlévő idegsejtek öregedése is nagymértékben hatással van a kollagén-és elasztin rostok képződésére. Az idegsejtek öregedése bizonyítottan a kollagén és elasztin csökkenésével jár. Ez a folyamat a neuroageing, ami a kollagén és elasztin rostok öregedéséhez vezet, ez pedig a bőr öregedését és ráncok kialakulását okozza.

A Vagheggi válasza a problémára az új Intense termékcsalád, melyben a természetesség, kifinomultság és elegancia egy tökéletes egésszé áll össze – olyanná, amit csak egy professzionális kozmetikum tud nyújtani a bőrnek.
Az Intense termékcsalád megoldást nyújt a 4 C-re, azokra a jelenségekre, amelyek extra stresszt okoznak a bőr számára:

Vagheggi Intense termékcsalád

C – CHRONO: A legfrissebb kutatások bebizonyították, hogy a bőrben található neuronok fiziológiai öregedése megváltoztatja a normál kommunikációt az idegsejtek és a fibroblasztok között, csökkentve így a vitalitásukat és a kollagén és elasztin termelődését, mely végül a
ráncok kialakulásához vezet.

C – CITY: A nagyvárosokban folyamatosan nő a légszennyezés köszönhetően az ózon koncentrációnak, szállópor szennyezettségnek (PM2,5), nitrogén-oxidnak. Ezeknek a szennyező anyagoknak a hatását a bőrünk is megérzi, fennáll a kockázata annak, hogy 20 %-kal gyorsabban öregszik a kollagén és a keratin károsodása miatt. Ezen felül a bőr dehidratálttá és foltossá válhat.

C – COMPUTER: A technológiai eszközök, az okos telefonok, tabletek, számítógépek, a bőrt egy úgynevezett kék fénynek teszik ki, elősegítve ezzel is a bőr gyorsabb öregedését.

C – CONNECTED LIFESTYLE: Akik folyamatosan érintkezésben élnek a technikai eszközökkel, azoknak sokkal több káros hatású szabad gyök képződik a bőrükben, ami egy úgynevezett „digital ageing”-et hoz létre. Ezen felül a technológiai eszközök által kibocsájtott hő fokozza a
bőr kiszáradását, elősegítve ezzel is a bőr öregedését.

A Vagheggi Intense termékcsalád tagjai: arctisztító, relaxáló éjszakai pakolás, relaxáló arckrém, szemkörnyék ápoló balzsam, ragyogásfokozó szérum.

Vagheggi Intense arckrém

Vagheggi Intense sleeping mask, éjszakai pakolás

 

Vagheggi Intense arctisztító

 

Vagheggi Intense szérum

ÚJ KOR, ÚJ KIHÍVÁSOK A BŐRÖREGEDÉS KÉSLELTETÉSÉBEN
4 (80%) 8 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések