Rúzs és más vlog, youtube csatorna, rúzs és más,, vlog

GYERTEK EL VELEM 3 TERMÉKBEVEZETÉSRE!

Rúzs & Más / 2018-09-30

Mai videómban szeretnélek Titeket a kulisszák mögé kalauzolni, hogy első kézből lássátok milyen egy főállású blogger napja. Nagyon különböző és nagyon izgalmas termékbevezetésnek lehettek szem- és fültanúi: egy Artistry sminkkollekciónak, többféle Avon arcápolási termékcsaládnak és egy Boss illatpárnak. Mindegyik eseményről szépséges búcsúajándékokkal jöttünk el, amelyeket egy unboxing keretében megmutatok nektek! KATT a nyitóképre!

Az Artistry Studio sminkkollekció különlegessége, hogy a stílusos, színes csomagolást egy híres New York-i grafittiművész LadyJDay tervezte. Nagyon tetszik a kollekció mindegyik tagja, az Artistry kifejezetten magas minőséget képvisel. Nekem a legjobban az Ombre száj készítésére kitalált kétvégű 2 az 1-ben ajakrúzs tetszik. Az egyik végén található világosabb krémpúderrel plasztikusabb, teltebb ajkat festhetünk!

Az Avon a Skin Revolution sajtóeseményen presztízs termékeket mutatnak be: az ősszel bevezetésre kerülő termékcsalád, a Mission egyenesen Japánból érkezik. Valójában nem is egy, hanem 2 termékcsaládról van szó: az egyiket a 30+-os, a másikat a 45+-os korosztálynak szánják. Ezenkívül egy különleges maszk és egy dél-afrikai szépségolaj is várható!

A Boss The Scent legújabb illatváltozatának, a Private Accord-nak a bevezetése több szempontból is különleges. Elsőként a kampány mondanivalója ragad meg: Lépj ki a virtuális világból, ha meg akarod tapasztalni a való életet, az igazi egymásra találást. A reklámfilm egészen magával ragadó, ezt is megmutatom nektek! A két reklámarc a szürke 50 árnyalatából ismert Jamie Dornan, és a kifutók fiatal topmodellje Birgit Kos. Már csak hab a tortán, hogy mindkét illat egy közös, rendkívül vonzó illatjegyen alapszik, ez pedig a pörkölt kakaóbab.

Végül bontsuk ki együtt az ajándékokat!

Ha a videóval kapcsolatban bármilyen kérdésed felmerül, írd meg kommentben!

Remélem tetszett a videó – ha igen, a Youtube Rúzs és Más csatornáján találsz további videókat arcápolás, smink, haj és más témákban. Iratkozz fel és találkozzunk minden héten a Rúzs és Más vlogon is: https://www.youtube.com/channel/UC6VA0GzPJaSwrrY4XkwfYaQ !

A Rúzs és Más Facebook oldalán érdekességekkel, nyereményjátékokkal, hírekkel várlak: https://www.facebook.com/ruzsesmas/ !

Kapcsolódó bejegyzések