Formás formák svájci módra

Zsolesz / 2016-05-20

Hogy milyen lenne egy testkezelés egy tökéletes világban? Egyszerre szabadítana meg a cellulittól és a helyi zsírlerakódásoktól, feszesebbé tenné a testkontúrokat és formásabbá az alakot. Bár a világ messze nem tökéletes, de a tökéletes testkezelés már megérkezett! A Mavex Body Shape Lifting olyan professzionális kezelés, mely megemeli a kontúrokat, intenzíven bontja a zsírt és fokozza a nyirokáramlást: formálja a lábakat, feszesíti a popsit és formálja az alakot. A legújabb svájci testkezelés a legfejlettebb és leginnovatívabb kozmetikai technológiákat egyesíti, a svájci Alpokból származó értékes növények hatóanyagaival.

Két fázis az álomalakért

A Body Shape Lifting két fázisa, a drenázs (folyadékelvezetés) -feszesítés valamint a cellulitkezelés egymás váltogatva egészíti ki egymást.

– Drenázs -feszesítés: stimulálja a sejtszintű anyagcserét, aktiválja a zsírbontást, mobilizálja a zsírsavakat, segíti a szervezetből való kiürülésüket. A kezelés lépései: peeling jojoba és méz granulátummal,  masszázs drenázsaktivátor szérummal, drenázsfokozó tekercselés, masszázs feszesítő krémmel.

– Cellulitkezelés: a zsírokat energiává alakítja, segíti a zsírszövet csökkentését, javítja a cellulit megjelenését. A kezelés lépései: peeling jojoba és méz granulátummal, masszázs cellulitaktivátor szérummal, cellulitkezelő tekercselés, masszázs cellulitkezelő krémmel.

A Body Shape Lifting 4 párhuzamos hatásmechanizmussal dolgozik, melyek egymással szinergiában hatnak. Fokozza a sejtszintű anyagcserét, aktiválja a zsírbontó enzimeket, csökkenti a zsírsejtek méretét. Megelőzi a zsírraktározást, serkenti az anyagcserét és a mikrokeringést, a zsírokat energiává alakítja és elősegíti a zsírpárnák csökkentését. Fokozza a bőrszövetek feszességét: a bőr tónusosabbá, feszesebbé és puhábbá válik, a popsi megemelkedik. A kezelés következtében az alak kontúrosabb, a narancsbőr vékonyabb, a zsírlerakódás csökken – a bőr rugalmasabb, feszesebb és tömörebb!

Növények esszenciája

A svájci Mavex kozmetikai márka egy természetes termékcsalád, mely gyógynövények, vadon élő növények és nagy magasságban növekvő alpesi növények kézzel válogatott és feldolgozott formáját alkalmazza. A kezelés során használt készítmények természetes bio növényi hatóanyagokat és újgenerációs komplex kozmetikai összetevőket tartalmaz, mint például Stem Cell Complex®, Hydralyse Complex®, Fosfagen Bio Complex®, Helix Fito Bio Complex®, melyek a női test tökéletlenségeit sejtszinten célozva, fókuszáltan szabadulnak fel.

A Mavex termékcsalád tagjait állatokon nem tesztelték. A környezetet és a természetet magas szintű előírásokkal és szigorú minőségbiztosítással védik. Parabének, formaldehid, hozzáadott tartósítószerek, ásványi olaj és paraffin nélkül készülnek. Szépség és wellness kompromisszumok nélkül, svájci minőségben! Bővebb információ: www.royalclinics.hu

Kapcsolódó bejegyzések