Post Image

EZ A MEDVE NEM VICCEL – LESZÁMOL A RÁNCOKKAL!

Rúzs & Más / 2023-12-15

FOREO, a világ vezető skin-tech márkája három évvel ezelőtt a BEAR™ készülékkel forradalmasította a mikroáramos technológián alapuló arckezeléseket (itt olvashattok a készülékről és a technológiáról). Nemrég pedig bemutatta a piacon elérhető legerősebb mikroáramos készülékét – a BEAR™ 2 – t, amely a világon egyedülállóan négyfajta mikroárammal rendelkezik, ezáltal rendkívül hatékony! A BEAR™ 2 erős mikroáram-technológiája az arc és a nyak 69 izmának feszesítésére és tonizálására szolgál.

A készülék már elérhető a Notino és a FOREO.com weboldalakon.
MIÉRT A BEAR 2?

Sok különféle mikroáramos készülék található a piacon, de kialakításuk különbözhet: a BEAR™ 2 biztonságos, fájdalommentes és a non-invazív kezelést kínál, valódi alternatívája a professzionális arckezeléseknek. A FOREO tudományos eredmények alapján kifejlesztett anti-
aging készüléke tonizálja a bőrt, megemeli és kontúrossá teszi az arcéleket.
A BEAR™ 2 négyféle forradalmi mikroárammal rendelkezik: Advanced Microcurrent™, Lifting Microcurrent™, Tapping Microcurrent™ és Sculpting Microcurrent™, amelyek mindegyike más-más előnyöket nyújt az arckezelés során. A FOREO ikonikus terméke ezenkívül (más mikroáramos termékkel ellentétben) T-Sonic™ masszázzsal és Anti-Shock System™ rendszerrel is rendelkezik, és egy feltöltéssel akár 300 percig használható. Sőt, 100%-ban vízálló!

foreo, bear2, mikrocurrent, mikroaram, serum, supercharged, maci, arcfeszesites, kontur, lifting, ruzs es mas

A készülékbe beépített mikroáram kisfeszültségű elektromos áramot bocsát ki, amely sejtszinten tükrözi a szervezetben lévő elektromos áramot, így segít finomítani és kontúrozni a bőrt. A mikroáramos technológiás készülékek közül először itt van lehetőség kiválasztani a
mikroáram típusát, majd a masszázs mintázatát, ami a szalonkezelésekhez képest még élénkítőbb hatású eredményt ígér!

A BEAR™ 2 bevezetése nyomán a FOREO frissíti a svéd arcfeszesítő rutinját is; bemutatja a kifejezetten mikroáramos készülékeihez fejlesztett, szuperhatékony SUPERCHARGED™szérum 2.0-át, amely klinikailag bizonyítottan jelentősen növeli a szervezetben az 1-es típusú kollagéntermelést.

Látványos eredmények

A FOREO vallja, hogy a hosszan tartó, teljesen fájdalommentesen és non-invazív anti-aging eredményeké a jövő. A BEAR 2 klinikailag bizonyítottan jelentősen csökkenti a mély ráncokat, a finom vonalakat, valamint javítja a bőr feszességét és rugalmasságát mindössze 1 hét alatt, az invazív kozmetikai eljárásokkal járó esetleges komplikációk nélkül!

foreo, bear2, mikrocurrent, mikroaram, serum, supercharged, maci, arcfeszesites, kontur, lifting, ruzs es mas

Kipróbáltam:

Bear rajongóként nagyon kíváncsi voltam mit tud az új maci. A BEAR2 röviden komplexebb és erősebb az elődjénél – azoknak ajánlom, akik szeretik érezni, hogy a kezelés hat, nem félnek professzionális szintre emelni az otthoni mikroáramos kezelést. A FOREO For You applikációban beállítható a T-Sonic pulzálás intenzitása illetve a mikroáram erőssége. Utóbbit egyébként megtehetjük a készülék közepén található bekapcsoló gombbal léptetve is (minél több kis jelzőfény ég, annál intenzívebb a mikroáram ereje). A készüléket elindíthatjuk a bekapcsoló gombbal (és kezelhetjük az általunk problémásnak ítélt arcrészt) vagy a Foreo appon keresztül, ahol 2 kezelési program közül választhatunk (teljes arc vagy kontúr) illetve többfélét is letölthetünk díj ellenében.
Természetesen a legmagasabb fokozatra toltam fel a beállításokat és nekiláttam a kezelésnek – nem csoda, ha csipkedett is rendesen! Ebben a kis készülékben valóban annyi erő (vagy még több) koncentrálódik, mint egy professzionális kozmetikai kezelő készülékben. A FOREO tehát a kezünbe adta a feszes kontúrok kulcsát – innentől kezdve csak rajtunk múlik, élünk-e vele, mennyire vagyunk rendszeresek és következetesek. Hajrá medvegazdik, mindent bele!

A FOREO BEAR™ 2 mikroáramos arcfeszesítő készülékét keresd a Notino webshopjában.

 

 

Kapcsolódó bejegyzések