MEGÉRKEZETT A MACIFÜLES ARCFESZESÍTŐ, A BEAR!

Rúzs & Más / 2020-12-17

A szemfüles szépségmániások már kiszúrhatták a FOREO nemzetközi social media felületein a “macifüles arcfeszesítőt” a BEAR névre hallgató Foreo újdonságot! Az otthoni szépségápolás kedvelői is úgy fognak örülni a skintech kategória újdonságának, mint medve a méznek, mivel a mikroáramos arcfeszesítő készülékek, a BEAR és BEAR mini már Magyarországon is elérhetőek.

A készülék az arc fitneszt egy egészen új szintre emeli: a mikroáram és a T-Sonic™ rezgések kombinációjával feszesebb és kontúrosabb arcfelszín érhető el. A BEAR és a BEAR Mini stimuláló mikrovezetői tonizálják a bőrt, míg a FOREO egyedi T-Sonic™ pulzálása ellazítja az arcizmokat, kisimítva a bőr finom vonalait és ráncait. A BEAR készülékhez a Foreo For You applikáción keresztül az arc 5 különböző területére szabott egyedi arckezelés érhető el.

foreo, bear, bear mini, mikroáramos, arcfeszesítő, mikroáram, T-sonic, pulzálás, rúzs és más, készülék, applikáció, személyre szabott

Áram, ami nem ráz!

A BEAR a világon az egyetlen olyan mikrovezető-eszköz, amely Anti-Shock System™ funkcióval rendelkezik, garantálva a sokk-mentes kezelést, a maximális biztonságot és kényelmet. Az anti-sokk rendszerben az ultra-intelligens szenzorok másodpercenként 100x mérik be bőrünk elektromos ellenállását; a készülék pedig a mért értékek szerint szabályozza a mikroáram intenzitását, így valóban testreszabott kezelést kapunk.

A macifej formájú készülék tehát a mikroáramos arclifting kezelést kombinálja a svéd beauty-tech márka védjegyének számító T-Sonic pulzálással, amely a bőr feszesítésének és a kontúrok élesítésének biztonságos és fájdalommentes módja. A használat során a mikrovezetékek kis feszültségű mikroáramot bocsátanak ki a “füleken” keresztül. Az elektromos stimulálás aktivizálja a sejtműködést, segíti az izmok önálló regenerálódását, melynek köszönhetően a bőr megemelkedik, tónusosabb és feszesebb lesz. A fülek közötti nagyobb távolság lehetőséget ad arra, hogy a nagyobb arc-felületeken is használhassuk, ugyanakkor a finom vonalakat is precízen kezelhetjük.

foreo, bear, bear mini, mikroáramos, arcfeszesítő, mikroáram, T-sonic, pulzálás, rúzs és más, készülék, applikáció, személyre szabott

A BEAR erősebb mikrovezetési intenzitással rendelkezik, amely alkalmas az egész arcra és az arckontúrra, míg a kistestvér, a BEAR Mini főleg a szem körüli ráncok, valamint a mosoly-vonalak kezelésében lehet hű társunk. A FOREO ajánlása, hogy a BEAR készüléket mindig felvivő anyaggal, például szérummal, vízbázisú géllel együtt használjuk. A T-Sonic pulzálás segít a szérum hatóanyagainak tökéletes felszívódásában, valamint a nedves vivőfelület hatékonyan és biztonságosan továbbítja a mikroáramot a bőrbe.

foreo, bear, bear mini, mikroáramos, arcfeszesítő, mikroáram, T-sonic, pulzálás, rúzs és más, készülék, applikáció, személyre szabott

A BEAR klasszikus FOREO Fuchsia színben, míg a BEAR Mini Pearl Pink és Levander színekben kapható. A FOREO BEAR év végétől már itthonról is elérhető a FOREO márka kínálatában, magyarországi szállítással, a foreo.com oldalon.
A készülék a közelmúltban elnyerte a Joy magazin Prix de Beauté Szépség Nagydíj versenyén a „Szépségápolási kisgépek” kategória Közönségdíját.

Fogyasztói árak:
BEAR: 299 EUR
BEAR mini: 199 EUR

Műszaki leírás:
● Mikroáramos arcfeszesítő készülék 100% orvosi szilikonból és krómozott cink öntvényből
● Anti-Shock System™, amely az arcbőr ellenálláshoz igazodva szabályozza a mikroáram intenzitását
● 5 mikroáram intenzitás és T-Sonic pulzálás
● USB csatlakozón keresztüli töltés
● iOS és Android mobil applikáció a használathoz
● Ergonomikus svéd design, univerzális nyomógombbal

Használati útmutató
1. LÉPÉS: Töltsd le a FOREO For You alkalmazást itt: Android vagy Apple
2. LÉPÉS: Csatlakoztasd az alkalmazást Bluetooth-on keresztül, és a BEAR™-en nyomd meg az univerzális gombot az eszköz feloldásához és regisztrálásához.
3. LÉPÉS: Vigyél fel szérumot a bőrödre egyenletesen, amely segít vezetni a mikroáramot
4. LÉPÉS: Válaszd ki a kezelést és a mikroáram erősséget az alkalmazáson keresztül vagy manuálisan az univerzális gombbal, és végezd el az arckezelést a BEAR™ -rel:
Vezesd végig a félgömböket az arcod, a homlokod, és a nyakadon. Ha túl erősnek érzed a stimulációt, a bekapcsoló gomb nyomogatásával menet közben is állíthatsz az intenzitáson.

Kapcsolódó bejegyzések