Post Image

ESZTÉTIKAI ARCKEZELÉS NYÁRON? IGEN: GENEO

Rúzs & Más / 2022-05-24

Szívesen félretennéd az alapozód a nyárra, de nem a bőrödet nem érzed elég simának, feszesnek és egyenletesnek? Kedvenc arckezelésed nem végezhető nyáron és nem tudod mitévő legyél? Szerencsére akad olyan látványos eredményt hozó kezelés, amellyel egy csapásra simulnak a ráncok, hidratáltabbá válik a bőrünk és a pigmentfoltjaink is halványodnak.

3 technológia 1 arckezelésben

A Geneo átfogó arckezelő berendezés a fiatalabb, üdébb és szebb bőr elérését célozza. Egyedülálló, három az egyben arckezelést kínál, amely a bőrfelszínen és mélyebb rétegeiben egyaránt kifejtve hatását, klinikailag bevált technológiákat kombinál: a Tripollar RF, az Oxygeneo és az ultrahang technológiákat.

geneo, oxygeneo, rf, ultrahang, kezeles, arckezeles, anti-age, ruzs es mas, borapolas

E három opcióval a test természetes folyamatait támogatja, megújítja és újjáépíti a bőrt. A Geneo három kezelőfeje három erős technológia hatását kínálja egy gépben, ezek az OxyGeneo, a TriPollar RF és az ultrahang. A technológiák mindegyike önmagában is használható és úgy is hatékony, de egymással kombinálva teljes körű és szinergikus (azaz egymást fokozó) hatást biztosítanak:

A bőr megújítása

A kollagén és az elasztin a bőr fő építőelemei, ha megfogyatkoznak, akkor megjelennek a kisebb és nagyobb ráncok. A Geneo Tripollar RF kezelőfej a kollagén és az elasztin rostok természetes remodellálási és újjáépülési folyamatát támogatja. A kezelőfej gyengéden hőt juttat a bőr mélyebb rétegeibe, melynek hatására csökkennek a ráncok, a kezelés a bőrt láthatóan feszesíti és megemeli.

A bőr revitalizálása

A forradalmi Geneo kezelés hármas hatást kínál: természetes úton növeli a bőr oxigénellátását, hámlaszt, és fokozza a hatóanyagok felszívódását. A kapszulával és a géllel történő gyengéd masszázs által természetes fiziológiai folyamatokat beindító reakció jön létre, amely természetesen úton emeli meg a bőr oxigénszintjét. A kezelést célzott szérummal zárják, melynek hatóanyagait a bőr sokkal nagyobb hatékonysággal fogadja. Ez a kellemes és frissítő kezelés azonnal revitalizálja a bőrt, már az első alkalommal – ezt az eredményt a további kezelések a kúra során még fokozzák.

geneo, oxygeneo, rf, ultrahang, kezeles, arckezeles, anti-age, ruzs es mas, borapolas

A bőr állapotának javítása

Az ultrahang segítségével a Geneo növeli a hatóanyagok beszívódását és elősegíti a bőr revitalizálását. Az ultrahanghullámok élénkítik a vérkeringést, és segítik a hatóanyagok bejutását. Ez a biztonságos és fájdalommentes kezelés a bőr textúrájának és tónusának látható javulását eredményezi.

Ha kíváncsi vagy, nekem hogy működött a kezelés kattintsd a korábbi cikkem!

Nézzük sorra a technológiákat, melyekkel ez a csúcstechnológiás berendezés a maximális eredményt nyújtja a szép és egészséges bőr érdekében:

OXYGENEO®

A bőr textúráját és tónusát frissíti és javítja, 3 az 1-ben koncepcióval: a bőr oxigénszintjének növekedéséért felelős élettani folyamatokra támaszkodik, kíméletesen hámlasztja a bőrt és előkészíti a hatóanyagok felszívódására.

TRIPOLLAR® RF

Stimulálja kollagén és elasztin rostok termelését, megújítja a bőrt a biztonságos és hatékony rádiófrekvencia energiájának segítségével kiváltva a dermisz kontrollált felmelegedését.

ULTRASOUND

Ultrahanggal fokozza a véráramlást és a hatóanyagok felszívódását, rezgést teremt, újrarendezi az epidermális sejteket, növeli a Stratum corneum permeabilitását, javítja a bőr táplálását.

Hatóanyagok kapszulázva!

A kezelések a különféle bőrtípusokra és különféle kezelési célokat szolgáló Oxypod-okkal tehetők személyessé, melyek választéka egyre szélesebb, már 5 féle változatban állnak rendelkezésre (hidratáló, ragyogásfokozó, kiegyensúlyozó, méregtelenítő, revitalizáló). A “pod” elnevezés arra utal, hogy hatóanyagokat az egy kezeléshez szükséges mennyiségben kerek kapszulákba csomagolták és csak a bőrrel érintkezve aktiválódnak, azaz megőrzik a hatóerejüket.

geneo, oxygeneo, rf, ultrahang, kezeles, arckezeles, anti-age, ruzs es mas, borapolas

A kezelések személyre szabhatósága, a forradalmi technológiák ötvözése mindenképp előirányozza a nyár sláger kezelése címet. Ahhoz, hogy az eredmények tartósan és látványosan meg is maradjanak, mindenképp kúrában gondolkodjunk. Ha kedvet kaptál a kezeléshez, több szalon kínálatában is megtalálod a Geneo kezelést a fővárosban és vidéken egyaránt.

geneo, oxygeneo, rf, ultrahang, kezeles, arckezeles, anti-age, ruzs es mas, borapolas

Kapcsolódó bejegyzések