Post Image

BIO ILLÓOLAJ TERÁPIA A LEHANGOLTSÁG ELLEN

Rúzs & Más / 2021-01-28

Magunk is megtapasztalhattuk, hogy egy-egy illat mekkora hatással van ránk, különösen ha egy nagy tisztaságú terápiás illóolajról van szó. Az íróasztalom állandó lakói a különféle frissítő, serkentő hatású, koncentrációt elősegítő aromaolajok, amelyeket cikkírás, gondolkodás közben előszeretettel szaglászok. Most a HerbaTherapy grapefruit olaja is ideköltözött, hogy gondoskodjon a felfrissülésről és a jókedvről!

A HerbaTherapy egy magyar cég, amely ezért jött létre, hogy orvosi háttérrel biztosítva adja át vásárlóinak az aromaterápia csodálatos tárházának kincseit – korábbi cikkemben részletesebben is bemutattam őket, és hasznos tippekkel is szolgáltak!  Legyen szó akár diffúzorról, olajakról vagy illóolajat is tartalmazó készítményekről, számukra elsődleges a tudományos alapokon nyugvó, biztos szakmai háttér.

A HerbaTherapy minden illóolaja:

– terápiás célokra alkalmas
– botanikailag és kemotípus szerint bevizsgált
– 100% tisztaságú
– 100% természetes növényi eredetű
– 100% hígítatlan, első lepárlású

rúzs és más tipp, rúzs és más, tipp

A nyitóképen látható ékszer szépségű autóillatosító segítségével a kocsidban is elkísérhet kedvenc illatod és itt is élvezheted aromaterápiás hatását! 

Nézzük mi mindenre jó a rendkívül kellemes illatú, terápiás tisztaságú BIO Grapefruit olaj:

A grapefruit illóolaj, nagyon sokrétűen használható, azon kívül, hogy energetizál, frissít és oldja a feszültséget, kiváló pórusösszehúzó hatású, hatékonyan támogatja a nyirokkeringést és általános vitalizáló hatással bír.

Reggeli fáradtság ellen:
Használj ultrahangos párologtatóba 10-20 cseppet a tér nagyságától függően

Antidepresszáns, szorongásoldó:
Használd szaglóüvegcseként. Vegyél hét mély, átható lélegzetet az üvegcséből, vagy használd az autódban HerbaTherapy autósillatosító klipszre cseppentve

Cellulit kezelés:
Használd masszázsolajba citrommal, gyömbérrel és fahéjjal. Legoptimálisabb hordozóolaj a jojoba. Az illóolajok a keverék maximum 3-4%-át tegyék ki. (A
nyirokmasszázs keverék után a napozás, szoláriumozás a szinergia erőssége miatt 24 óráig tilos.)

Ha szeretnéd a Home Office-ban töltött időt kellemesebbé tenni, most akciósan rendelheted meg a Home Office csomagot!

herbatherapy, illóolaj, aromaolaj, bio, 100% tisztaságú, grapefruit, antidepresszáns, cellulit, frissítő, aromaterápia, illat, rúzs és más, terápiás

A HerbaTherapy orvosi háttérrel rendelkező illóolajak és szappanok előállítói 2021-ben is a minőség, megbízhatóság mellett teszik le a voksunkat.

Kapcsolódó bejegyzések