Post Image

PURE PASTEL IDÉN NYÁRON A RÓZSA ÉS A BARACK JEGYÉBEN

Rúzs & Más / 2018-05-30

Imádtuk tavaly nyáron a Betty Barclay pure pastel kollekcióját, a fotók és a reklámfilm magával ragadó hangulatát. Már vártuk mivel lep meg idén a márka! 2018 nyarának üdvöskéi pedig a barack és a rózsaszín finom árnyalatai lettek. A divat rajongói lágyan simuló pasztell szetteket válogatnak, barackszínre festik ajkukat és rózsás pírral emelik ki arcuk szépségét. A Betty Barclay pure pastel peach és rose parfümök két egymást jól kiegészítő kompozícióban teremtik meg a tökéletes nyár eleji hangulatot.

Betty Barclay pure pastel rose
Fenséges rózsa

Betty Barclay pure pastel rose, peach, rúzs és más

A rózsa a virágok királynője, a romantika és a nőiesség szimbóluma. A Betty Barclay pure pastel rose parfümbe zárja az elbűvölő rózsaillatot. Fiatalosan friss és krémesen lágy, játékos, de közben vonzó, kedvesen hízeleg viselőjének. Ki tud ellenállni a rózsa lágy leheletének?

A Betty Barclay pure pastel rose tisztelgés a rózsaillat előtt. A fejillat a tavaszi orgona, az édes-virágos ibolya és egy meglepő illat, a frissítő gyömbér kombinációjával indít. A kreáció nevét adó rózsa, a bazsarózsával együtt a kompozíció szívillatában tökéletesedik ki, melynek stílusos kiegészítője a vízinövények illata. Az alapillatban a pacsuli, a cédrus- és a szantálfa krémesen lágy alapot teremtenek, mely kihangsúlyozza a modern nőiességet.

Betty Barclay pure pastel peach
Bársonyos barack

Betty Barclay pure pastel rose, peach, rúzs és más

Virágcsokrok, lédús gyümölcsök, könnyed vidámság: ezért szeretjük a nyarat. A Betty Barclay pure pastel peach parfüm ezt nyári életérzést képviseli, és ellenállhatatlanul gyümölcsös az illata. Bársonyos és finom, pozitív kisugárzást ad és azonnali jókedvre derít. Ki ne akarna a barackéhoz hasonló, finom ragyogást?

A Betty Barclay pure pastel peach parfüm finom kompozíciójában a gyümölcsösen édes baracké a főszerep. A fejillatban a passiógyümölcs és a grépfrút élénkséget és exotikumot hoznak, majd a szívillatban a barackot nemes virágok egészítik ki: az ibolya, a jázmin és a frangipani. Az alapillatban a vanília, a kasmírfa és a tonkabab finom lezárást adnak az alkotásnak.

A simogató napsugarakhoz fogható illatok

A Betty Barclay pure pastel peach és rose parfümök illatában az örök kedvencnek számító barack és rózsa illatösszetevőkre helyeződik a hangsúly. A gondosan kiválasztott, kísérő illatakkordokkal együtt pedig a barack és a rózsa klasszikus illata felfrissül és megújul.

Az új illatduó termékei két-két változatban keltik fel a meleg évszak iránti örömet:

Eau de Toilette Natural Spray 20 ml 5359 HUF
Eau de Parfum Natural Spray 20 ml 6567 HUF

Kapcsolódó bejegyzések