Betty Barclay Pure Pastel

VAJON MILYEN LEHET A PASZTELL SZÍNEK ILLATA?

Rúzs & Más / 2017-05-09

 

Hogyan festhetjük le legjobban a tavaszt? Lágy pasztellszínekkel! Ők a nyár jó hangulatot hozó, halk előhírnökei. Betty Barclay pure pastel mint és  pure pastel lemon illatduója megtestesíti a pasztell árnyalatokat: finom színek, két friss-virágos illatba foglalva, a lágy könnyedség tavaszi érzéseinek jegyében.

Betty Barclay Pure Pastel

Garantált boldogság: napfény és sorbet-színek

Amikor a tavasz a tél helyébe lép, egész lényünk a megújulást várja. A finom, púderes illatok, a lágy színek és a nőiesen áramló ruhák jelentik ilyenkor a boldogságot. Jól tudja ezt Annette Schrewe, a Betty Barclay dizájnért felelős igazgatója is:

„Idén tavasszal a hűvös mentaárnyalatok találkoznak a pasztell citromsárgával, és meglepő kombinációkban kerülnek elő a divatban – kontrasztjuk üde nyáriasságát még tovább fokozza összjátékuk a pink és vörös tónusokkal. A meleg évszakot emellett pasztellszínű, virágmintás és grafikai elemekből álló nyomatok harangozzák be.

Aki tavaszias külsőt ölt, annak az illata is legyen friss – mert a stílusos megjelenésnek része a megfelelő illat is.

Betty Barclay pure pastel lemon

A pure pastel lemon visszafogott illat, amely friss-virágos jegyekből és lágy, krémes aromákból áll. Ilyen a napsütötte pasztellsárga illata!
A mandarinból, citromból és zöld almából álló élénk, gyümölcsös fejjegy már kezdetben is világossárga ragyogást áraszt. Az ibolyalevél, frézia és gyöngyvirág alkotta átlátszó, virágos szívjegy lágyan veszi körül a pezsgő akkordot. Az illat lágy, púderes fejjegyét a krémes ámbrának és szantálfának, valamint a finom mósuszjegyeknek köszönheti.

Fejjegy: Mandarin, citrom és zöld alma
Szívjegy: Ibolyalevelek, gyöngyvirág és frézia
Alapjegy: Szantálfa, szárított ámbra és mósusz

Betty Barclay Pure Pastel

Betty Barclay pure pastel mint

A pure pastel mint egy vonzó illat gyümölcsös-fás akkordokkal. Ilyen a tavaszi pasztell menta illata!
Az élénk yuzu, a feketeribizli és a rózsabors alkotta friss felütés után a szívjegyben az ylang-ylang és a ciklámen virágos árnyalatai mellett kibontakoznak az érzéki tea- és rózsaaromák. Az illatot a bársonyos szantálfából és fehér mósuszból készült puha áramlat teszi kerekké.

Fejjegy: Yuzu, feketeribizli és rózsa bors
Szívjegy: Ylang-ylang, ciklámen és tea rózsaaromával
Alapjegy: Szantálfa és sylkolide (mósusz)

Két formás színfolt – így mutatkozik be a Betty Barclay pure pastel mint és a Betty Barclay pure pastel lemon. A kedvelt Betty Barclay pure style dizájn által ihletett megjelenésű új illatportfólió egyszerre letisztult és nőies:

Eau de Parfum Natural Spray 20 ml 6 525,- Ft
Eau de Toilette Natural Spray 20 ml 5 325,- Ft
Eau de Toilette Natural Spray 50 ml 9 300,- Ft
Deodorant Natural Spray 75 ml 3 525,- Ft
Krémtusfürdő 150 ml 3 225,- Ft

Betty Barclay Pure Pastel

VAJON MILYEN LEHET A PASZTELL SZÍNEK ILLATA?
4.5 (90%) 4 votes

Kapcsolódó bejegyzések