Post Image

APPLIKÁCIÓ A GYORS SZÉPÜLÉSHEZ – INSTANT BEAUTY

Rúzs & Más / 2023-01-10

Rohanó, folyton változó világunkban kénytelenek vagyunk gyakran újratervezni. Sűrűn előfordul, hogy befut egy last minute meghívás egy fontos eseményre, épp beteg lesz a saját fodrászunk vagy beugrik egy wellness hétvége. Hol találunk szolgálatót, aki fogad bennünket és hogyan tölti be a körmös vagy kozmetikus a frissen felszabadult időpontját? Erre megoldás a zseniális magyar applikáció: InstantBeauty. Ideje, hogy te is megismerd!

Szolgáltatók figyelem!

Soha nem volt még ilyen időszerű az, hogy minél gyorsabban meg tudjuk oldani az életünket. A szépségipar keresleti- és kínálati oldalán is sok-sok lemondás van, hisz bármikor megbetegedhet a gyerek, maradhat el a kézműves foglalkozás vagy egész egyszerűen az élet felülír egy helyzetet. Azonban egy kozmetikai szakembernek komoly idő- és bevétel-, sőt, bérletidíj fizetése esetén anyagi kiesést okozhat, ha a befoglalt vendég -akár önhibáján kívül- nem jön el, viszont ő meg üresjáratban van a lefoglalt időpontban. Erre is nyújt megoldást az InstantBeauty applikáció, amely a használóinak megmutatja a felszabadult helyeket, legyen szó akár körmösről, pillásról, fodrászról vagy kozmetikusról. Must have, ahogy “pestiesen” mondják.

Ez persze nem azt jelenti, hogy meg kell válni a jól megszokott határidőnaplótól vagy digitális kalendáriumtól, az app csupán egy kiegészítő lehetőség, amelyet 30 napra ingyenesen ki lehet próbálni. Az új idők új szele, hogy még több vendége lehessen az embernek.

InstantBeauty, app, applikacio, idopontfoglalas, szepsegipar, szolgaltato, fodrasz, kormos, kozmetikus, ruzs es mas

Hogy jutok el gyorsan fodrászhoz?

Vendég oldalról pontosan ismerjük azt, milyen is, ha akár a Balatonon nyáron letörik a körmünk és a világért sem találunk szolgáltatót, pedig begyalogoljuk a fél partot. És az sem ismeretlen senkinek, amikor telefonál a körmösünk: bocs, megbetegedtem, nem tudlak fogadni… Viszont nekünk másnap este fontos jelenésünk van. Ezer és ezer probléma, megoldandó dolog, de erre született meg az InstantBeauty, amely gyors és hathatós segítséget ad nekünk ilyen esetekben (is). Az InstantBeauty applikációval könnyen és hatékonyan megtalálható amit vagy akit keres az ember, nincs szükség végeláthatatlan böngészésre az interneten vagy a közösségi média posztok hozzászólásaiban és kérdezgetni: szia, van esetleg szabad időpontod?!

Az ingyenes applikációval földrajzi elhelyezkedés, ár és értékelés alapján is megtalálhatja bárki a számára legszimpatikusabb szolgáltatót. Az illető neve, a szalon pontos címe és egymás elérhetőségei akkor jelennek csak meg, amikor az adott szolgáltató visszaigazolja a lefoglalt időpontot. Az InstantBeauty ugyanis olyan okos, hogy tartózkodási helyünkhöz képest távolság alapján mutatja meg, hogy kik is az elérhetőek a számunkra privilegizált időpontban.

Persze, ez nem azt jelenti, hogy más városban esetleg nem keresgélhet az ember. Sőt, az alkalmazás szűrője azt is lehetővé teszi, hogy olyan kozmetikust vagy fodrászt találjunk, aki a mi kis kedvencünket sem utálja, ha magunkkal visszük, tehát kutyabarát a hely.

Egy szó, mint száz, ez az Androidra és iOS-re is letölthető magyar app az egyik legjobb barátunk lehet, ha letöltjük. Praktikus, korszerű, gyors és hatékony és semmi nem állhat szépülésünk útjába. A szolgáltatók pedig megszüntethetik a pénzkiesést, amit az üresjáratok okoznak.

Letölthető innen:

https://apps.apple.com/hu/app/instant-beauty/id1552627047

https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.unioffice.InstantBeauty

 

Kapcsolódó bejegyzések