Post Image

A LUMISPA KIEGÉSZÜL SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ FEJJEL

Rúzs & Más / 2019-06-26

Amikor hajnalig dolgozol, bulizol, vagy egyszerűen csak alváshiányban szenvedsz, azt nem csak te érzed – mások is látják rajtad! A tekinteted árulkodó jeleket rejteget. S hogy miről árulkodnak ezek a jelek, az csak azon múlik, hogy mennyire gondoskodsz róluk.

Törődj szemed környékével az ageLOC LumiSpa Accent és IdealEyes párossal! Ez az egyedülálló kombináció friss és éber tekintetet eredményez. A Rúzs és Más-on korábban bemutatott ageLOC LumiSpa készülék tökéletes kiegészítőjével, a LumiSpa Accent apró szilikon fejével még a nehezebben hozzáférhető területek sem jelentenek gondot. Az IdealEyes szemkörnyékápolóval együtt alkalmazva finoman radírozza és élénkíti a szem érzékeny területét, valamint csökkenti a szem alatti karikákat és puffadtságot, miközben feszesíti a bőrt, és láthatóan megemeli a szemhéjat. Ez a páros frissíti és hidratálja a szemkörnyéket, s már az első használat után bársonyossá teszi a bőrt. Többé nem lesz gond eltitkolni a késő esti kimaradásokat!

Nu Skin, LumiSpa, AgeLoc, Accent, szemkörnyékápolás, cserélhető fej, masszázs, idealeyes, rúzs és más

Az ageLOC LumiSpa IdealEyes és a szilikon csúcs június 27-től elérhetők és külön-külön is megvásárolhatók, könnyedén cserélhető a már meglévő készülék feje.

Rúzs és más tipp, ruzs es mas, tipp

Kipróbáltuk az Accent fejet az IdealEyes krémmel – elsőosztályú szemmasszázst kaptunk! A krémből egy-egy kis pötty elegendő a szemöldök alá és 2 cm-rel a szem alatt, mivel nagyon kiadós – egy simitó mozdulat és mehet a gyengéd masszázs! Csak egyetlen apró gond volt: 1 perc után nem volt kedvünk abbahagyni! 🙂

• Friss és éber tekintetet eredményez
• Csökkenti a sötét karikák, a puffadtság, a szem alatti táskák és a fáradtság jeleit
• Láthatóan feszesíti és megemeli a szem alatti bőrt és a szemhéjat
• Feszessé varázsolja a szem környékén található bőrt
• Minden bőrtípus számára alkalmas
• Már az első használatot követően simább és hidratáltabb bőrt eredményez
• Frissíti, ragyogóvá teszi és hidratálja a szemkörnyéket

HASZNÁLAT
Az ageLOC LumiSpa Accent fej felhelyezése:
Illeszd az Accent fej hátoldalát a tengelyhez, és nyomd le kattanásig. Győződj meg róla, hogy a szilikon csúcs a helyére került – szükség esetén illeszd a szilikon csúcs hátoldalán lévő mintát az Accent fej hegyéhez, és nyomd lefelé.

Reggel és este vidd fel az ageLOC LumiSpa IdealEyes szemkörnyékápolót finoman a szemöldök alatti tiszta bőrfelületre, a szarkalábakra hajlamos csücsökbe és a szemek alá. Közvetlenül szembe ne kerüljön! Vigyél fel néhány cseppnyi terméket a célzott területekre, vagy a gyűrűsujjad hegyére; éppen annyit, hogy befedd a területet. Így biztosíthatod bőröd számára a legjobb hatást, és a LumiSpa Accent is kellő „párnázottságban” részesül a megfelelő működés végett. A legjobb eredményért masszírozd mindkét szem területét egyenként fél percen keresztül az ageLOC LumiSpa Accent fejjel, majd egy perc elteltével kapcsold ki a készüléket.

Nu Skin, LumiSpa, AgeLoc, Accent, szemkörnyékápolás, cserélhető fej, masszázs, idealeyes, rúzs és más

KULCSFONTOSSÁGÚ ÖSSZETEVŐK
– Peptid-komplex – fokozza a bőr feszességét, és segíti annak tónusossá tételét.
– Tetra-hexil-decil aszkorbát – a C-vitamin stabil, hatékony formája, amely öregedésgátló hatásáról ismert; csökkenti a ráncok és barázdák megjelenését, tónusossá teszi a bőrt, és védelmet biztosít a számára az oxidatív stresszel szemben.
– Szabadalmazott ageLOC összetevő-keverék – népszerű öregedésgátló összetevők, amelyek az öregedés látható jeleinek forrását veszik célba.
– Chlorella-kivonat – egy planktonból nyert kivonat, amely aminosavakban (a fiatalos, egészséges bőr alappilléreiben) gazdag, amelyek segítik a szem alatti sötét karikák csökkentését, valamint láthatóan fokozzák a bőr feszességét.
– Szkvalén – a bőr lipid rétegében természetesen is előfordul, és támogatja a nedvesség megtartását.

BIZONYÍTOTT EREDMÉNY
Az ageLOC LumiSpa Accent és IdealEyes kombinációjához társított eredmények egy független, professzionális in vivo felmérésből származnak, amelyben 12 héten keresztül 30, 25 és 65 év közötti nő vett részt, akik szemkörnyéki bőre megereszkedett, valamint ráncok és barázdák is találhatók voltak ezen a területen. Az ageLOC LumiSpa IdealEyest felvitték a szem környékére, és azt az ageLOC LumiSpa Accenttel masszírozták szemenként napi kétszer fél percig. A felmérés részeként az alanyoknak önértékelést kellett végezniük klinikai szempontok alapján és mérőműszerek segítségével.

12 hét elteltével:

• 80%-uk úgy érezte, hogy tekintete felfrissült vagy éberré vált.
• 77%-uk szerint a rendszer csökkentette a stressz és a fáradtság látható jeleit a szem körül.
• 80%-uk szerint a szem feletti bőr és a szemhéj simábbá vált a rendszer használatát követően.

 

 

Kapcsolódó bejegyzések