Post Image

A HATÉKONY MOSÁSSAL A FÖLDET IS ÓVJUK!

Rúzs & Más / 2019-09-27

Egyáltalán nem mindegy, hogy ruháink épségét-szépségét mennyire sikerül megőriznünk. Megfelelő ápolással ugyanis csökkenthető a kidobott ruhaneműk ökológiai lábnyoma: ha a ruháinkat csak 10%-kal hosszabb ideig hordanánk Európában, 3 millió tonna szén-dioxiddal és 150 millió liter vízzel kevesebbet használnánk fel évente (forrás: The Waste and Resource Action Programme, Nagy-Britannia) .
A szeptembertől kapható új Ariel Allin1 PODS mosókapszulák az Ariel eddigi leghatékonyabb termékei. Környezetkímélő mosás mellett is hatékonyan távolítják el a foltokat és a szemmel nem látható szennyeződéseket, használatával a ruhák hosszabb ideig tűnhetnek újnak.

Ariel, Allin1, pods, mosókapszula, folttisztító, színkímélő, mosás, hatékony, oxi, ultra, rúzs és más

A ruhadarabok fogyasztása 2000 óta szinte megduplázódott, de a mai vásárlók csak fele annyi ideig használják ruháikat, mint régen. A ruhák 20 százaléka kidobásra kerül, mert megsérül, foltos lesz vagy elhasználódik. Egyértelmű, hogy a ruhák használat közben szennyeződnek. Egy emberről átlagosan naponta 20 gramm elhalt hámsejt és 0,5-1 liter izzadság távozik, amely többnyire a ruháinkon végzi. Ha a szennyeződéseket nem vagy nem megfelelően távolítjuk el, egyre jobban láthatóvá válik, amely a ruha szálait mikroszkopikus szinten tapadóvá teszi. Ez ragasztóként működik, azaz a szennyeződés szennyeződést vonz, így az idő múlásával a foltok egyre erősebben láthatóvá válnak. A látható és szemmel láthatatlan szennyeződés az oka annak, hogy ruháink egy idő után színüket vesztik, elszürkülnek.

Ariel Allin1 PODS: Nagy hatékonyság, még hideg mosásnál is

Az új Ariel Allin1 PODS mosókapszula hatékony a látható és láthatatlan szennyeződéssel szemben már az első mosás alkalmával, akár hideg vízhasználat és energiatakarékos mosás esetén is.
A mosókapszula gyorsan oldódó filmréteggel rendelkezik, amely a tisztító, felületaktív anyagokat már a mosás kezdetétől a megfelelő időben bocsátja ki, és a mosás teljes időtartama alatt folyamatosan tünteti el a szennyeződést.

Fontos: a megfelelő eredményhez a mosókapszulákat mindig a ruhák előtt kell a dob aljába dobni, mert a feloldódás így történik meg a leghatékonyabban.

Kertészkedés, utazás, főzés?

Vagy éppen sport, kirándulás, barkácsolás? Bármilyen hobbinak hódolunk, ruháink előbb utóbb foltosan végzik. A kertészkedés hamar tönkre teheti ruháinkat – a sár, pollen és a fű okozzák a legnehezebben eltávolítható szennyeződéseket, de a főzés közben szerzett foltok is gyakran megmaradhatnak. Az Ariel Allin1 mosókapszulája segít eltávolítani az olyan nehéz foltokat is, amiket kertészkedéskor szerzünk, segít elbánni az ételfoltokkal, nincs szükség előmosásra, áztatásra vagy folttisztító termékek használatára. A mosókapszulát magunkkal vihetjük utazásaink alkalmával, nincs szükség rengeteg ruhára, hatalmas és nehéz csomagokra, elég egy-egy mosókapszula a bőröndbe.

Ariel, Allin1, pods, mosókapszula, folttisztító, színkímélő, mosás, hatékony, oxi, ultra, rúzs és más

A HATÉKONY MOSÁSSAL A FÖLDET IS ÓVJUK!
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések