Egy korty az élet ízéből

Zsolesz / 2014-04-11

A kellemes ízű JVi-t a család minden tagja örömmel fogyaszthatja. Az összetétel megalkotása során különösen nagy figyelmet szenteltek annak, hogy a szervezetet a megfelelő mennyiségű vitaminnal, ásványi anyaggal és fitotápanyaggal lássa el.

A Nus Skin által forgalmazott JVi kilenc zöldség és gyümölcs (répa, fehér- és kékszőlő, alma, körte, paradicsom, görögdinnye, mango és oliva), valamint három különleges gyümölcs (ördögcérna, homoktövis és acerola) exkluzív koktélja. Ez a narancsszínű gyümölcslé C-vitaminban és rézben gazdag, egyben biotin (B8-vitamin) forrás, valamint karotinoidokat tartalmaz – ezek mindegyike természetesen fordul elő a fent említett zöldségekben és gyümölcsökben. A Nu Skin készítménye, a JVi vitaminokban, ásványi anyagokban (így C-vitaminban), és rézben gazdag. Emellett biotin (B8-vitamin) forrás is.

C-vitamin

• Hozzájárul a sejtösszetevők oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

• Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

• Hozzájárul a normál kollagénképződéshez a bőr normál funkciójának érdekében.

Biotin

• Hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához.

Réz

• Hozzájárul a sejtösszetevők oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

• Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

• Hozzájárul a bőr normál pigmentációjához.

KINEK AJÁNLOTT A TERMÉK FOGYASZTÁSA?

A JVi-t a család minden tagja örömmel fogyaszthatja.

ÖSSZETÉTELE:

Víz, répalé koncentrátum (5%), fehérszőlőlé koncentrátum (5%), homoktövislé, almalé koncentrátum, körtelé koncentrátum (4%), acerola gyümölcslé koncentrátum, paradicsomlé (3%), görögdinnyelé koncentrátum , olívaolaj, kékszőlőlé koncentrátum, ördögcérnalé koncentrátum (1%), savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, mangópép, természetes ízesítők, antioxidáns: aszkorbinsav, sűrítőanyagok: (pektinek, xantángumi), tartósítószer: nátriumbenzoát.

Kapcsolódó bejegyzések