Frissítően virágos íz Etiópiából

Zsolesz / 2014-02-13

A másik egy olyan Arabica kávé, mely Etiópia nyugati területein, az évezredek óta burjánzó erdők mélyén vadon terem. A kávét mosatlanul, napon szárítják, így a kávészemek különösen erőteljes, élettel teli ízzel rendelkeznek. A Bukeela ka Ethiopia kifejezetten bársonyossá és testessé válik tej hozzáadásával, illetve az egyedi virágos karakter mellett karamellre emlékeztető ízjegyek bontakoznak ki. Caffè Latte-ként elkészítve a Bukeela ka Ethiopia meglepő ízhatást kelt könnyedségével és az édeskekszes, karamellás ízjegyeivel.A Bukeela ka Ethiopia az első teljes egészében Afrikából származó Pure Origin őrlemény, melynek bemutatásával a Nespresso szeretné kihangsúlyozni az AAA Sustainable Quality™ (Fenntartható Minőség) Program kibővítésére irányuló elkötelezettségét.

 



Kapcsolódó bejegyzések