Post Image

50 KARÁCSONY, 50 VARÁZSLAT

Rúzs & Más / 2022-12-26

Az idén történt meg az életemben ötvenedszer is a varázslat, amikor megnyomtam a kapcsolót és a feldíszített fa ezernyi kis fénybe borult. Ez valami olyasmi, ami az időnek ellenáll: nem múlik, nem fakul, nem válik megszokottá. Pontosan ugyanazok az érzések öntenek el, mint kisgyerekként: ámulat, a beteljesült várakozás öröme, meghittség.

A karácsonyban egyszerre van jelen az ismétlődő rítusok adta nyugalom és az előkészületekkel járó jóleső izgalom. Míg gyerekként együtt rezdülünk a mesével, fiatal felnőttként mi teremthetjük meg gyermekünk számára a varázslatot, ami egy egészen új élménnyel gazdagítja az ünnepet, az 50. karácsony táján pedig már egyre bölcsebbek vagyunk ahhoz, hogy ne csak a kiemelkedő pillanatokat éljük meg, hanem minden percet, ami elvezet az ünneplésig, a szeretteink megöleléséig, az ünnepi asztalig, az ajándékozást jelző csengettyű megszólalásáig, a családi ebédek utáni beszélgetésekig, a lusta, pizsamában eltöltött délelőttökig.

karacsony, unnep, csalad, karacsony2022, 50, otven, ruzs es mas, unneples, hagyomany

50 karácsonyfa! Mennyi fény, mennyi csillogás, mennyi boldog perc! Hálás vagyok mindegyikért. Hálás azért, hogy azokkal ünnepelhetek, akiket a legjobban szeretek. Hogy megkaptam és továbbadhatom a méltó ünneplés örökségét.

Szívből kívánok minden kedves olvasómnak, barátomnak, ismerősömnek újra meg újra megtörténő varázslatot, szeretetteli, boldog pillanatokban bővelkedő ünnepi napokat!

karacsony, unnep, csalad, karacsony2022, 50, otven, ruzs es mas, unneples, hagyomany

 

Kapcsolódó bejegyzések